MyMurah.com
 billige Balenciaga støvler
MyMurah.com

PRODUCTS

  Acne Care

  Arjuna

  Babaka

  Baby Carrier

  Blackhead Cleaner

  Breast Pump

  Catuaba

  Dhab Sinai

  Dherkays

  Double Coconut

  DoxteJoint

  EvoCut

  EyeCare Candy

  FlatFix

  Free Knight

  G-LESS

  Gambir Ayah Ali

  Gambir Emas

  Gold Boss

  Habbatus Sauda

  Himax5

  i-Drop

  Jamu Zuriat

  Joint Care

  Kenko

  King's Men

  Listra

  Lucky Hair

  M. Alloy Paint

  M. Dhab Al-Ghaniyy

  M. Dhab Arab

  M. Kelapa Dara

  M.Lintah Belacak

  Magic Diy Kit

  Master Chrome

  Mensive

  Milk Nutrix

  MLTGA Oil Plus

  Moeder

  myVCO

  Nasal Aspirator

  OneXOX

  Pakaian Bayi

  Pandaa

  Polish Expert

  Polish Master

  Rambut Gugur

  Saw Palmetto Plus

  Sinus Care

  Straight Pro

  Susu Zuriat

  Thermos Bottle

  Trigoal EyeCare

  WAK KILAT

  XtraInch TongkatAli

  Zerobodys


WHATSAPP US



+6013-951 2445
+6019-555 7050
+6010-300 1060


FB MyMurah.com

 

Kenko Mini Water Filter  

Kenko    Kenko Mini Water Filter
    RM 150.00/set                

📢 Siapa yg belum guna Penapis Air di rumah wajib baca ni :

🛑 Masih guna air terus dari paip di rumah yg kotor? Bahaya tu. Air penuh kuman,bakteria kotor dan berkarat.Walau kita masak air pun takkan bersih pun.

🛑 Atau masih perlu susah2 ke kedai tapis air utk minum?



"Tapi, kami faham klu nak pakai penapis air mesti mahal kena keluar duit beribu @ pening kepala kan nak tanggung hutang ansuran bulan2"



Ok, skrg dah tak perlu risau lagi klu nak pasang dan guna Set Penapis Air di rumah.

Memperkenalkan Set Mini Water Filter Kenko yang menggunakan teknologi 8 kali tapisan daripada Jepun

DIJAMIN ORIGINAL : POSTAGE DARI HQ



  • KENKO 8 LAYER MINI WATER FILTER
  • PALING UNIK, JIMAT & EKONOMI
  • PENAPIS AIR MINI INI KECIK TAPI POWER, ON THE SPOT MAMPU TUKAR AIR KOTOR JADI BERSIH - AUTOMATIK




BELI 1 SET, PERCUMA 1 SET



☑ Yg pertama mestilah pasal harga sebab mmg murah sgt (jangka hayat tahan boleh guna sampai 4 tahun pulak tu. HANYA SEKALI BELI !

☑ Walaupun murah tapi filter ni guna JAPAN ORGANIC TECHNOLOGY sbb dlm ceramic filter ni ada 8 Lapisan Bahan yg berkualiti khas utk tapis air hingga bersih jernih setanding dgn filter yg mahal ribu2 tu.

☑ Lepas pasang, kita boleh terus tgk kesan segera LEPAS 2 MINIT JE air berubah jadi jernih dh takde kotor & keladak lagi.

☑ Lagi satu filter ni kecik power & mmg jimat ruang bila pasang tak nampak semak kat rumah kita.

☑ Filter ni jugak boleh pusing 360 darjah,jadi mudah lah nk buat kerja2 dapur kt rumah.Air kat sinki pun akan jadi lebih laju.

☑ Hilangkan parasit, bahan kotor, cacing, klorin, alga, logam berat, karat, giardia, cryptosporidium, bahan tercemar organik dlm air. (Guna basuh sayur dan masak nasi lambat basi)

☑ Nak pasang benda ni pun sgt2 lah mudah org pompuan pun boleh pasang sendiri hanya 3 minit siap.

☑ Paling penting 100% ada SIJIL SAH HALAL JAKIM dan selamat utk digunakan.Tak ada tulang haiwan.

☑ Lepas pasang filter ni,1 family boleh terus minum air dari sinki sbb yakin air mmg dh ditapis bersih. Dah tak perlu tapis air kat kedai lagi.



HALAL & SELAMAT



DIJAMIN ORIGINAL : POSTAGE DARI HQ


KETAHUI TUJUH (7) SEBAB KENAPA RAMAI MEMILIH SET BERBANDING PENAPIS AIR MAHAL.

  1. Penapis air ini menggunakan teknologi dari Jepun dengan kuasa 8 tapisan bagi menapis semua kotoran bhya dalam air. (Kualiti tinggi)
  2. Kesan serta merta. (Pasang dan tak sampai 1 minit akan lihat perbezaan warna dan rasa)
  3. Tiada ansuran bulanan langsung. Sekali bayar sahaja. (Itupun tak sampai RM150 pun satu set lengkap.)
  4. Sangat menjimatkan ruang. (Pasang kat kepala paip sahaja)
  5. Sesuai hampir pada semua kepala paip kediaman di Malaysia. (Semua disediakan)
  6. Cara pasang yang sangat mudah dan cepat. Budak darjah 6 pun boleh buat.
  7. Paling best! Tak perlu guna elektrik langung..dah dapat air bersih dan hilang bau. Sedap pun sedap












🚫 TAK PERLU BAZIR HUTANG BULAN-BULAN.
🚫 AUTOMATIK ! TAK PERLU ELEKTRIK.
🚫 5 MINIT SIAP PASANG TERUS GUNA TAHAN


  • Pertama di Malaysia,
  • Pakar Rawatan air dgn harga rakyat mampu milik.
  • Kenko Mini Water Filter.



BELI 1 SET, PERCUMA 1 SET



DIJAMIN ORIGINAL : POSTAGE DARI HQ

 Murah  Cepat ☑ Jimat  Berkualiti

Maklumat Harga

Kuantiti Diskaun Harga Remark
1 set RM 0.00 RM 150.00 + Free 1 set for 1 set

RM 150.00/set

  



1 set = RM 150.00

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp KENKO ke +6013-9512445


  



1 set = RM 150.00

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp KENKO ke +6013-9512445

MyMurah.com
replica Uhren Uhren replica rolex replica fake rolex

Copyright ©2013 MyMurah.com