MyMurah.com
  Username :   Password :     
                                                    Register   /   Forgot  Username?  Password?
 
MyMurah.com

PRODUCTS

  Babaka

  Baby Carrier

  Blackhead Cleaner

  Breast Pump

  BugsLock

  Catuaba

  Charcoal Deluxe

  Dherkays

  Double Coconut

  EyeCare Candy

  FlatFix

  Free Knight

  Gambir Emas

  Habbatus Sauda

  Himax5

  i-Drop

  Jamu Zuriat

  Joint Care

  Lucky Hair

  M. Alloy Paint

  M. Dhab Arab

  M. Kelapa Dara

  M.Lintah Belacak

  Magic Diy Kit

  Master Chrome

  Mensive

  Milk Nutrix

  MLTGA Oil Plus

  Moeder

  myVCO

  Nasal Aspirator

  ObeWrap

  OneXOX

  Pakaian Bayi

  Polish Expert

  Polish Master

  Rambut Gugur

  Saw Palmetto Plus

  Sinus Care

  Susu Zuriat

  Thermos Bottle

  Trigoal EyeCare

  UbiJaga

  VCO Tropika

  WAK KILAT

  Zerobodys


WHATSAPP US



+6013-951 2445
+6019-555 7050
replica watches


FB MyMurah.com

 

Magic Alloy Paint  

M. Alloy Paint     Magic Alloy Paint
    RM 50.00/botol                

  Nak cantikkan Motor dan kereta anda ?    
Yang RASA kenderaan korang dah cantik JANGAN TENGOK

Selama ni asyik tengok org main CHROME jer. Kita nak buat memang tak la. Modal tak banyak kan. Sedih  😭.

Magic Alloy Paint. Senang giler nak guna! 2 minit je cat dah kering!

Rim kereta boleh, Rim motor boleh, Body kereta, Body Basikal pun boleh guna Magic Alloy Paint ni.

Magic Alloy Paint adalah cat khas untuk ALLOY or permukaan SILVER. (MENIMBULKAN SERI PADA BARANGAN ANDA). Jika nak cat pada permukaan selain drpd alloy pun boleh.

Permukaan barang perlu undercoat colour silver dahulu. Undercoat guna spray tin jenama samurai atau anchor (tiada star).

Jangan guna kan SPARKLING SILVER atau GREY SILVER. Hanya Silver biasa sahaja.
Permukaan berwarna HITAM dan lain lain warna tidak naikkan warna.
Permukaan berwarna PUTIH tidak naikkan kilat.


☑️ Untuk disapu pada permukaan CHROME (ALLOY) atau SILVER sahaja.
 

Tak perlu membazir duit hantar untuk celup chrome. Lap lap jer terus jadi chrome. Korang nak warna apa? Ada 11 pilihan colour yang ada

  PILIHAN COLOUR 
1.    Orange Gold.
2.    Yellow Gold.
3.    Red Ruby.
4.    Red Purple.
5.    Green Hornet.
6.    Black.
7.    Cyan Blue.
8.    Blue.
9.    Purple.
10.  Dark Purple.
11.  Green.






Kuantiti sebotol Magic Paint (60ML)
  1 botol Magic Paint boleh chrome kan 3 BIJI rim motor atau 4 BIJI rim kereta.
  Boleh buat pada casing engine / engine bay / swing arm dan lain lain permukaan.


🏅 KELEBIHAN MAGIC PAINT 🏅
 ✔  Formula cepat kering tak sampai 1 minit dah kering
 ✔  Jimat Duit poket beribu-ribu ringgit
   Tahan panas, debu dan kalis air
   Boleh digunakan pada Besi, Aluminium & Plastik
   Mudah,cepat & jimat tenaga
   Mampu bertahan sehingga 2 Tahun
   1 Botol boleh dapat 8 Rim kereta atau 20 Rim lidi motor atau 8 Sportrim motor
 ✔  Boleh buat bancuhan sehingga 1 liter per botol kerana warna yang pekat


🏅 VIDEO MAGIC PAINT 🏅

 














































Cara guna :


Kaedah Sapu
  1. Buang cat dulu barang itu untuk dijadikan warna besi atau warna chrome (Jika barang dah warna besi atau chrome boleh cuci dulu dan baru buat)
  2. Tuang Cat ke dalam bekas tupperware bagi mengelakkan tumpah dari botol dan senangkan kerja
  3. Celup span yg yang disediakan sehingga basah sedikit.
  4. Terus sapu sehala dan selapis dulu tunggu 2 minit dan selapis lagi . Lepas siap sapukan cat Clear untuk ketahanan maximum.

Kaedah Spraygun elektrik/spraygun compressor
  1. Buang cat dulu barang tu jadikan warna besi atau warna chrome (Jika barang dah warna besi atau chrome boleh cuci dulu dan baru buat)
  2. Campurkan Cat Tersebut bersama Thinner 20ml + Clear 400ml + hardener separuh penutup dan kacau sehingga sebati.
  3. Spray secara layan selapis demi selapis.
  4. Jemur sehingga kering

🏅 GAMBAR MAGIC ALLOY CHROME 🏅



























🏅 TESTIMONI MAGIC ALLOY CHROME 🏅


























Pilihan Warna

Warna Status
01 - Orange GoldAvailable
02 - Yellow GoldAvailable
03 - Red RubyAvailable
04 - Red PurpleAvailable
05 - Green HornetAvailable
06 - BlackAvailable
07 - Cyan BlueAvailable
08 - BlueAvailable
09 - PurpleAvailable
10 - Dark PurpleAvailable
11 - GreenAvailable

Maklumat Harga

Kuantiti Diskaun Harga Remark
1 botol RM 0.00 RM 50.00 + free Span for 1 botol

RM 50.00/botol

  



1 botol = RM 50.00


  



1 botol = RM 50.00

MyMurah.com

Copyright ©2013 MyMurah.com orologi replica