MyMurah.com
 billige Balenciaga støvler
MyMurah.com

PRODUCTS

  Acne Care

  Ains

  Ainun Therapy

  Arjuna

  Babaka

  Baby Carrier

  Black G

  Blackhead Cleaner

  Breast Pump

  Catuaba

  Dhab Sinai

  Dherkays

  DoxteJoint

  EvoCut

  EyeCare Candy

  Free Knight

  G-LESS

  Gambir Ayah Ali

  GLAZ

  Gold Boss

  Habbatus Sauda

  Hair Removal Spray

  Himax5

  i-Drop

  Jamu Zuriat

  Joint Care

  Listra

  Lucky Hair

  M. Alloy Paint

  M. Dhab Al-Ghaniyy

  M. Dhab Arab

  M. Kelapa Dara

  M. Kemiri Al Khodry

  M. Zaitun Dr Skinz

  M.Lintah Belacak

  Magic Diy Kit

  Master Chrome

  Mens Formula

  Mensive

  MLTGA Oil Plus

  Moeder

  myVCO

  Nasal Aspirator

  OneXOX

  Pakaian Bayi

  Pandaa

  PELO

  Polish Expert

  Polish Master

  Rambut Gugur

  Saw Palmetto Plus

  Sen-D Xpert

  Sinus Care

  Susu Zuriat

  Thermos Bottle

  Trigoal EyeCare

  WAK KILAT

  XtraInch TongkatAli


WHATSAPP US



+6013-951 2445
+6019-555 7050
+6010-300 1060


FB MyMurah.com

 

Minyak Zaitun Dr Skinz  

M. Zaitun Dr Skinz    Minyak Zaitun Dr Skinz
    RM 35.00/botol                

CANTIK & SIHAT PASTI SAMA NAIK !!


CANTIK & SIHAT mesti sama2 kena naik!!!.......Kalau cantik tapi tak x sihat x de guna... Kalau sihat tapi tak cantik kan sia-sia......Aishhh!!!!! STRESS Oi !!!!


"Selepas sebulan mengamalkannya khasiat nya sangat luar biasa..Badan saya terasa ringan dan cergas bila bangun setiap pagi walaupun seharian sibuk dengan seminar. Tak perlu dah supplement makanan lain,cukup lah amalkan makanan sunnah ni" - Fizo





MINYAK ZAITUN EXTRA VIRGIN @ PERAHAN PERTAMA

    • Satu-satunya minyak yang penuh dengan azimat dan kaya dengan pelbagai jenis vitamin yang baik untuk kesihatan adalah MINYAK ZAITUN EXTRA VIRGIN @ PERAHAN PERTAMA
    • Saintis Barat dah buat macam macam kajian & didapati minyak zaitun extra virgin kaya dengan vitamin A, B, C, D, E, K dan dapat digunakan untuk merawat pelbagai jenis penyakit serta turut digunakan selain dari tujuan perubatan
    • JENIS DAN KEBAIKAN VITAMIN :
    • Vitamin A (Kebal tubuh "Immune System")
    • Vitamin B -(hasilkn tenaga/sel darah merah)
    • Vitamin C (pertumbuhan /gantian tisu luka)
    • Vitamin D (pertumbuhan tulang kuat/tahan)
    • Vitamin E (anti oksidan /kecantikan kulit, rambut, kuku)
    • Vitamin K (cair darah /elakkan darah membeku)


Saintis barat yang kata Minyak zaitun banyak khasiat... Quran dan hadis lebih awal lagi sebut tentang minyak zaitun ni sehingga Nabi SAW sendiri mengamal dan suruh kita amal.




SEJARAH MINYAK ZAITUN DR.SKINZ YANG RAMAI TIDAK TAHU.

    • Kita bawa khas minyak zaitun extra virgin Dr  Skinz yang mentah tanpa campuran apa apa (kerana itulah warnanya jernih keemasan). Minyak Zaitun Dr  Skinz dibawa khas dari Tunisia dalam kuantiti yang banyak
    • Untuk menambah keberkatan, minyak zaitun didahului dengan beberapa doa mustajab oleh ustaz yang bertauliah (kerana itulah disarankan membaca bismillah dan selawat sebelum makan dan tidak boleh dilangkah)
    • Kemudian barulah diberikan pada team prodution untuk dikapsulkan kemudian diisi ke dalam botol sebelum diagihkan kepada agen dan pelanggan
    • 1 botol terdapat 120 biji kapsul Minyak Zaitun




Khasiat Minyak Zaitun


DALAMAN (Kesihatan)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    • Membekalkan tenaga sepanjang hari
    • Kaya dengan Vitamin A,B,C,E dan K
    • Mencegah kanser & stroke
    • Membunuh sel kanser
    • Memulihkan radang sendi
    • Menurunkan kadar glukosa dalam darah
    • Membaiki dan menjaga sistem pencernaan
    • Mengurangi risiko kanser kulit dan rahim
    • Memudahkan proses bersalin
    • Menurunkan tekanan darah
    • Mengurangkan kadar kolesterol
    • Kurang negatif lemak dalam makanan

LUARAN ( Kecantikan )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    • Bertindak sebagai SunBlock
    • Mengatasi masalah kulit wajah berminyak
    • Merawat masalah rambut rosak dan gugur
    • Menyegarkan kulit muka dan haluskan kulit
    • Membasmi kutu rambut & jaga kulit kepala
    • Hilangkan dan kurangkan kesan parut
    • Cepatkan penyembuhan luka dan calar
    • Melindungi dari jerawat & bintik hitam
    • Meningkat tenaga batin dan "proses berdua"
    • Menaikkan seri wajah dan keayuan wanita





















KHASIAT-KHASIAT LAIN




















SERLAHKAN KECANTIKAN DALAMAN DAN LUARAN DENGAN MINYAK ZAITUN DR SKINZ MALAYSIA

Minyak zaitun dikategorikan melalui beberapa peringkat. Ini dibezakan melalui peringkat penapisan atau tahap ketulenan sesuatu minyak yang terhasil.

    • Extra Virgin Olive Oil - hasil perahan pertama, dan sangat tinggi khasiat (minyak zaitun Drskinz Malaysia adalah extra virgin)
    • Virgin Olive Oil - hasil perahan kedua, namun masih mengekal tekstur yg menarik
    • Pure Olive Oil - campuran refined oil & virgin oil.
    • Pomace Olive Oil - terhasil dari sisa minyak dari pomace buah zaitun
    • Lite Olive Oil - mempunyai rasa yg ringan & cerah. khasiat agak kurang berbanding yg lain.


Minyak yang paling tinggi khasiatnya kebiasaannya lebih tinggi harganya kerana kualiti yang dijaga dalam proses penghasilannya, malah dalam membotol dan penjagaan selepas penghasilannya juga sangat dikawal supaya pengguna mendapat khasiat tertinggi dari amalan pengambilannya.

Minyak zaitun Dr Skinz adalah EXTRA VIRGIN, harganya mahal, namun kita usaha terbaik untuk pastikan ramai orang mampu memilikinya dan sama sama beroleh manfaat kesihatan darinya.


Cara Mengamalkan Pengambilan Minyak Zaitun

1. Ambil 2 biji kapsul pada setiap hari pada waktu pagi sebelum sarapan dan 2biji kapsul setiap malam sebelum tidur , pengambilan pertama ketika perut anda masih kosong(sebelum sarapan) dan yang kedua pula sebelum anda masuk tidur.

2. Cara kedua pula, anda boleh mencampurkan setiap hidangan anda dengan 2 sudu besar minyak zaitun.

3. Cuba mengantikan minyak yang anda ada sekarang dengan minyak zaitun, Bukan sahaja anda sihat malah anda juga dapat merasai masakan anda terasa lebih sedap.

4. Perah sebiji limau nipis dan campurkan dengan minyak zaitun sesudu besar ataupun 2 sudu, ini baik untuk menghilangkan atau mencegah batu karang.





TESTIMONI-TESTIMONI





























































Banyakknya khasiat Minyak Zaitun ni ... Mulai sekarang JOM jadi BIJAK lagi CANTIK serta SIHAT dengan mengamalkan Minyak taraf Azimat ni....1001 penawar penyakit !!!


Kerana itulah minyak Zaitun Dr Skinz kami menjadi pilihan ramai masa kini tanpa keraguan. Amalan pembacaan doa itu bagi ikhtiar dalam mengurangkan sakit dalam tubuh badan. Ramai yang telah memberi feedback positif selepas mengamalkan minyak zaitun Dr. Skinz sama ada untuk sapu luaran atau ketika dimakan.





Maklumat Harga

Kuantiti Diskaun Harga Remark
1 botol RM 0.00 RM 35.00 for 1 botol
2 botol RM 5.00 RM 65.00 for 2 botol

RM 35.00/botol

  

• Price include postage by POSLAJU in MALAYSIA ONLY
• Postage on Sunday, Tuesday & Thursday at 12.00 pm every week.
• The information of the item is CONFIDENTIAL and INVISIBLE
• After payment, whatsApp detail to +6013-9512445 or +6019-5557050


1 botol = RM 35.00


2 botol = RM 65.00

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp MZT ke +6019-5557050


  



1 botol = RM 35.00


2 botol = RM 65.00

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp MZT ke +6019-5557050

MyMurah.com
replica Uhren Uhren replica rolex replica fake rolex

Copyright ©2013 MyMurah.com