MyMurah.com
  Username :   Password :     
                                                    Register   /   Forgot  Username?  Password?

TOTAL :   RM 0.00

MyMurah.com

PRODUCTS

  Advan Crazy Pro

  Babaka

  Baby Carrier

  Baby Stroller

  BugsLock

  Catuaba

  Charcoal Deluxe

  Double Coconut

  EyeCare Candy

  FlatFix

  Free Knight

  Gambir Emas

  Habbatus Sauda

  Himax5

  i-Drop

  IZeara BodySerum

  Jamu Zuriat

  M. Kelapa Dara

  M.Lintah Belacak

  Magic Diy Kit

  Master Chrome

  Mensive

  Milk Nutrix

  Moeder

  myboTsu

  myVCO

  ObeWrap

  OneXOX

  Pakaian Bayi

  Polish Master

  Rambut Gugur

  Rush Remover

  Trigoal EyeCare

  UbiJaga

  VCO Tropika

  WaterWax Spray

  Zerobodys


CART

Shopping Cart Is Empty

  Go to Shopping Cart


SEARCH


FB MyMurah.com

 

ADVAN CRAZY PRO lap-lap je dah kilat  

Advan Crazy Pro    ADVAN CRAZY PRO lap-lap je dah kilat
    RM 49.00/botol                



IINGIN KEMBALIKAN SERI KERETA ANDA MACAM BARU ??!

Kini anda tak perlu lagi habiskan ratusan, malahan ribuan Ringgit
wang poket anda untuk KOS SENGGARAAN CAT SEMULA kereta anda. Kalau
boleh berjimat, KENAPA TIDAK ??!

  
YE, MEMPERKENALKAN, ADVAN CRAZY PRO !!

Kelebihannya dah diakui ramai, sampaikan dah masuk Harian METRO dah pun !!
nicewatcheshop.com








Apakah Yang Anda Bakal Perolehi Dengan Sebotol Advan Crazy Ini?

🔥 MENGHILANGKAN KESAN CAT AKIBAT BERGESEL. Anda tidak perlu "tampal" dengan cat baru untuk menutupi kesan cat dari kereta lain akibat bergesel. Kesan cat dapat ditanggalkan dengan hanya 2 kali gosok je.

🔥 ANTI CALAR. Calar adalah perkara yang menyakitkan mati pemilik kendaraan. calar halus dan calar biasa boleh dihilangkan tanpa perlu hantar ke kedai cat. Kesan calar terus hilang selepas digosok dengan advan crazy sampai bila bila.

🔥 MENGHIDUPKAN WARNA MATI. warna menjadi lebih terang dan berkilat semula. Kereta anda kelihatan seperti baru keluar dari showroom! Jika hantar untuk cat semula, paling kurang anda kena standby RM1000 ke atas. Jimat duit boleh guna untuk shopping baju raya nanti.

🔥 MENGHILANGKAN WARNA KUSAM AKIBAT SELALU BERJEMUR. Jika kereta anda selalu terdedah kepada matahari, proses oxidation akan berlaku dengan sangat cepat. Habuk halus melekat dan mengeras pada bermukaan yang berjemur. Dengan hanya sekali sapuan, warna kereta menjadi berkilat dan sekata.

🔥 HEADLAMP PROTECTION. Kesan lampu pudar atau lampu kuning dapat dihilangkan. Advan Crazy membantu lampu kelihatan baru dan cahaya bertambah terang. Lepas ni anda lebih mudah untuk memandu pada waktu malam. Selain itu lampu terang membantu anda supaya dilihat pada waktu malam dan mengurangkan risiko kemalangan.

🔥 WATERMARK REMOVER. Kesan watermark ini boleh menjadikan kereta anda seolah olah tidak pernah di basuh. Selepas sekali penggunaan advan crazy, watermark terus hilang dan kereta anda kelihatan lebih cantik dan berkilat. Tak perlu lagi buat treatment khas ribuan ringgit semata mata nak hilangkan kesan watermark.

🔥 MENGHILANGKAN KESAN TAR. Kesan tar yang bertahun lamanya dapat disingkirkan dengan mudah tanpa mengopek cat sedia ada. Diformulasi khas utk bertindak balas dengan bahan kimia yang terbaik untuk permukaan cat. Kesan tar dapat dihilangkan dengan kos yang paling minima.

🔥 MENGHILANGKAN KESAN STICKER. Advan crazy mempunyai bahan yang diformulakan untuk menyingkirkan kesan kesan gam atau sticker pada badan kereta. kesan sticker hilang selamanya dengan hanya satu sapuan.






































Bukan hanya body kereta je, MOTOSIKAL, LAMPU, HELMET pun boleh kasi kilat jugak !!



BERAPA NILAI PENJIMATAN NI ?? KOS CAT SEMULA SEBUAH KERETA KADANG LEBIH
RM1000++ TAPI KAMI TAWARKAN BUKAN RM1000, BUKAN RM500, RM300 PUN BUKAN,,
ANDA HANYA PERLUKAN KOS RM60 SAHAJA !!

KALAU ADA PILIHAN UNTUK BERJIMAT, KENAPA TIDAK ?? APA TUNGGU LAGI ?? DAPATKANNYA SEKARANG !!





Maklumat Harga

Kuantiti Diskaun Harga Remark
1 botol RM 0.00 RM 49.00 + FREE kain microfiber for 1 botol
2 botol RM 8.00 RM 90.00 + FREE 2 kain microfiber for 2 botol
3 botol RM 17.00 RM 130.00 + FREE Car Shampoo + kain microfiber for 3 botol

RM 49.00/botol

  



1 botol = RM 49.00


2 botol = RM 90.00


3 botol = RM 130.00

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp ACP ke +6013-9512445

 

Testimoni/Feedback 

Advan Crazy Pro    ADVAN CRAZY PRO lap-lap je dah kilat

Advan Crazy Pro_19225848_1975510776019925_3511895328853953456_n.jpg

calar bergesel

Advan Crazy Pro_19149336_1975510479353288_2960444935056592022_n.jpg

berbeza

Advan Crazy Pro_19113972_1975511309353205_5760216216763052026_n.jpg

sebelum & selepas

Advan Crazy Pro_19113944_1975510406019962_3493271693807383568_n.jpg

sebelum & selepas

Advan Crazy Pro_advance_crazy_pro_5.jpg

Kesannya

Advan Crazy Pro_19113537_1975510832686586_2111291257988822066_n.jpg

calar depan

Advan Crazy Pro_19060143_1975511629353173_904941931056165710_n.jpg

Calar di pintu

Advan Crazy Pro_19060004_1975510712686598_9140824680431160798_n.jpg

sebelum & selepas

Advan Crazy Pro_19059671_1975510952686574_6557284429865808607_n.jpg

Lampu

Advan Crazy Pro_19059161_1975510582686611_3188129233637769465_n.jpg

sebelum & selepas

Advan Crazy Pro_19059136_1975511379353198_6412061195078804053_n.jpg

Siap !

Advan Crazy Pro_0001-jpeg-xlarge-view-2d9822f93beea9bb81e07ba22fb6bd3980a8214d-BB9F96-640-640.jpg

sebelum & selepas

Advan Crazy Pro_WhatsApp Image 2017-10-05 at 3.45.38 PM.jpeg

sebelum & selepas

Advan Crazy Pro_WhatsApp Image 2017-10-05 at 3.45.37 PM.jpeg

relek je


Advan Crazy Pro    ADVAN CRAZY PRO lap-lap je dah kilat

  



1 botol = RM 49.00


2 botol = RM 90.00


3 botol = RM 130.00

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp ACP ke +6013-9512445

MyMurah.com

Copyright ©2013 MyMurah.com