MyMurah.com
 billige Balenciaga støvler
MyMurah.com

PRODUCTS

  Acne Care

  Arjuna

  Babaka

  Baby Carrier

  Blackhead Cleaner

  Breast Pump

  Catuaba

  Dherkays

  Double Coconut

  EvoCut

  EyeCare Candy

  FlatFix

  Free Knight

  G-LESS

  Gambir Emas

  Habbatus Sauda

  Himax5

  i-Drop

  Jamu Listra

  Jamu Zuriat

  Joint Care

  Lucky Hair

  M. Alloy Paint

  M. Dhab Arab

  M. Kelapa Dara

  M.Lintah Belacak

  Magic Diy Kit

  Master Chrome

  Mensive

  Milk Nutrix

  MLTGA Oil Plus

  Moeder

  myVCO

  Nasal Aspirator

  OneXOX

  Pakaian Bayi

  Polish Expert

  Polish Master

  Rambut Gugur

  Saw Palmetto Plus

  Sinus Care

  Straight Pro

  Susu Zuriat

  tested2

  Thermos Bottle

  Trigoal EyeCare

  WAK KILAT

  Zerobodys


WHATSAPP US



+6013-951 2445
+6019-555 7050
+6010-300 1060


FB MyMurah.com

 

Saw Palmetto Plus - Hair Supplement  

Saw Palmetto Plus    Saw Palmetto Plus - Hair Supplement
    RM 110.00/botol                

RAMBUT GUGUR 😳, NAMPAK NIPIS 😨, KERING TAK BERMAYA  😱

INI TANDA-TANDA RAMBUT DAN KULIT KEPALA TIDAK SIHAT



ALAMAK, kepala gatal tak selasa 😖, rambut pula tak nampak bermaya 😟, rasa kurang yakin bila jumpe orang 😔, nak rawat kulit kepala tanpa perlu leburkan ribuan ringgit?  😵
Nak rambut kuat? 😳 Nampak lebat? 😃 Bersinar sihat?  😁

RAWAT MASALAH RAMBUT GUGUR SEBELUM TERLAMBAT !

Ye masalah rambut gugur memang menakutkan. Jika tidak dirawat lama kelamaan rambut menipis dan paling terus botak dan sukar untuk dirawat. Jadi cegah sebelum terlambat !




JOM ATASI MASALAH DI ATAS  😎 😎 😎

Untuk penjagaan rambut yang sempurna, bukan saja dengan penjagaan dari luaran sahaja, dengan shampoo dan tonik rambut saja tidak cukup

Penjagaan dalaman juga perlu untuk rambut. Macam mana kite nak jaga rambut dari dalam ya?
Secara pemakanan, ya, secara pemakanan
Dan jangan lupa, ambil supplement tambahan

Ramai yang inginkan rambut sihat, tapi taknak rawat masalah rambut dengan betul. Dah cuba syampu dah cuba hair tonik, tetap ada juga masalah rambut tu, tapi kenapa tak cubaproduk ini skali pada masa yang sama?  😟
Memperkenalkan  👉Saw Palmetto Plus 👈, supplement khas untuk membantu menyihatkan dan mengatasi masalah ram-but tanpa perlu menghabiskan ribuan ringgit

Membantu menghalang pembentukan DHT dari membuatkan rambut gugur , dan Ekstrak Rice Germ yang membantu pembentukan rambut baru


Khas untuk mereka yang menghadapi masalah berikut: ⬇ ⬇ ⬇
 1⃣    Rambut kering, tidak bermaya dan nipis
 2⃣    Kulit kepala bersisik atau berkerak bermula pada garisan rambut
 3⃣    Rambut gugur dan semakin tipis di seluruh kulit kepala
 4⃣    Keguguran rambut di seluruh kepala dan mengikut corak botak tradisional
 5⃣    Rambut kering dan rapuh
 6⃣    Rambut gugur secara bertompok
 7⃣    Kulit kepala mengelupas dan beruban




 ➡ Saw Palmetto Plus
Gabungan Ekstrak yang ada buktinya membantu memulihkan rambut anda. SUDAH TERBUKTI SELAMAT DAN TIADA KESAN SAMPINGAN


Kandungan adalah 100% semulajadi;
 ➡ Ekstrak Rice Germ
 ➡ Ekstrak Saw Palmetto




Kelebihan Saw Palmetto Plus
 ✔ Menggalakkan pertumbuhan rambut
 ✔ Merawat kulit kepala rambut
 ✔ Menambah baik kualiti rambut
 ✔ Membantu masalah kebotakan dan keguguran rambut yang serius
 ✔ Dirumus khas dengan 100% bahan semulajadi



APA KELEBIHAN SAW PALMETTO PLUS NI?
 📌 Rambut gugur akan berkurangan
 📌 Rambut kembali sihat dan kuat
 📌 Rambut tak tersangkut pada skala 6
 📌 Rambut akan lebih shining
 📌 Rambut akan lebih kemas dan teratur pertumbuhannya

 




TESTIMONI SAW PALMETTO PLUS




















Saw Palmetto Plus ini KHAS untuk yang benar-benar nak merawat masalah rambut dan inginkan rambut yang sihat sahaja ya  ‼


 ‼ Kembalikan rambut sihat  ‼
 ‼ Rawat sebelum terlambat  ‼

Maklumat Harga

Kuantiti Diskaun Harga Remark
1 botol RM 0.00 RM 110.00 for 1 botol
2 botol RM 40.00 RM 180.00 for 2 botol

RM 110.00/botol

  



1 botol = RM 110.00


2 botol = RM 180.00

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp SPP ke +6013-9512445


  



1 botol = RM 110.00


2 botol = RM 180.00

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp SPP ke +6013-9512445

MyMurah.com

Copyright ©2013 MyMurah.com

fake gucci shoes