MyMurah.com
MyMurah.com

PRODUCTS

  AiNS

  Arjuna

  Delay Spray

  Dhab Sinai

  Energy Men

  GLAZ

  Habbat 88

  Habbatus Sauda

  Herba Tok Aki

  Himax5

  Honey Glow

  i-Drop

  Ikhtiar Syifa

  Kenko

  Listra

  Lucky Hair

  M. Alloy Paint

  M. Dhab Arab

  M. Lintah TokWan

  M.Lintah Belacak

  Madu 7

  MAGiC BLUE

  Magic Diy Kit

  Master Chrome

  Minyak Dr Skinz

  MLTGA Oil

  Nabawi Syifa

  Oil of Sanda

  Oral Care

  Polish Master

  ProBee

  Progance S.Care

  Pure Dhab

  Sinus X

  Sleepy Gummies

  Teh Zuriat

  Teratak Jamu

  WAK KILAT

  WaterMark Rmvr


WHATSAPP US



+6013-951 2445
+6019-555 7050
+6010-300 1060


FB MyMurah.com



Visitors MyMurOh.com


 

 

Watermark Remover + Free Gift  

WaterMark Rmvr    Watermark Remover + Free Gift

    RM 29.00/botol             

1 botol = RM 29.00
2 botol = RM 50.00




ADA MASALAH WATERMARKS DI KERETA ?
DAH BASUH KERETA TOMPOK-TOMPOK AIR TETAP ADA TAK HILANG HILANG..!
ADA MASALAH CHROME BERKERAK, BERKULAT & BERKARAT ?




Cermin dah putih pelangi melepakk melekat bertahun pun boleh hilang dengan sekali sapuan jeer inikan tompok2 air biasa yang korang sental tak hilang2..!!Masalah cermin kereta dah bertahun putih pelangi..dah guna mcm2 produk tetap sama tak hilang hilang..pemanduan jangan cakap mmg tak nampak tambah lagi time malam dan hujan lagi terus tak boleh bawak bah..guna je dherkays watermarks remover ni setel masalah bertahun..cermin jadi baru lagi..!Selain itu pemilik kereta ade masalah seperti berikut :

  • Ada masalah chrome bekerak bekulat ?
  • Ada masalah chrome berkarat ?
  • Ada tompok-tompok air di cermin kereta ?
  • Cermin dah biru pelangi ?
  • Ada tompok-tompok air di bhgian getah kereta ?
  • Sunroof tompok-tompok ?
  • Body kereta ada tompok-tompok air ?
  • Dah cuci dah polish tetap tak hilang ?
Watermark Remover
















Cara guna Watermark Remover

  1. Sila guna sarung tangan untuk keselesaan.
  2. Pastikan permukaan cermin bersih dan kering
  3. Titiskan liquid watermarks remover ke kain kasar (permukaan kain kasar)
  4. Sapu dan gosok sehingga watermarks hilang 100%
  5. Setelah selesai, bersihkan cermin dengan air@sabun untuk memastikan chemical di bersihkan dari cermin kereta
  • Kain main peranan (towel permukaan kasar @ microfiber)
  • Surat kabar untuk kilatkan lagi cermin
  • Kebiasaan customer guna bahagian cermin belakang @ cermin sisi 4 @ cermin bahagian depan yang tak kene wiper (sisi sisi yg tak kene viper kebanyakan ade watermarks )
  • Tak boleh guna untuk cermin depan (bahagian kene wiper) bahagian ni tiada watermarks kebiasaan..
  • Kenape tak boleh cermin depan ? Sebab malam akan jadi silau apabila kena cahaya
  • Side mirror ikutkan tak boleh guna tapi ada teknik yg boleh..ni kes terpencil kalau ade watermarks
  • Khas untuk watermarks yg nampak time kering sahaja !
















LIHAT TESTIMONI Watermark Remover

Maklumat Harga

Kuantiti Diskaun Harga Remark
1 botol RM 0.00 RM 29.00 + Free Kain Lap & Glove.. for 1 botol
2 botol RM 8.00 RM 50.00 + Free Kain Lap & Glove for 2 botol


 

Testimoni/Feedback 

WaterMark Rmvr    Watermark Remover + Free Gift

WaterMark Remover_117112530_144791477303888_7701289257411450059_n.jpg

testi 1


WaterMark Rmvr    Watermark Remover + Free Gift



1 botol = RM 29.00


2 botol = RM 50.00


• Price include postage by POSLAJU in MALAYSIA ONLY
• Postage on Sunday, Tuesday & Thursday at 12.00 pm every week.
• The information of the item is CONFIDENTIAL and INVISIBLE
• After payment, whatsApp detail to +6013-9512445 or +6019-5557050

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp WMR ke 013-9512445

MyMurah.com

Copyright ©2020 MyMurOh.com