MyMurah.com
MyMurah.com

PRODUCTS

  Ains

  Ainun Therapy

  Arjuna

  Arjuna & JSP Gold

  Babaka

  Baby Carrier

  Black G

  Blackhead Cleaner

  Breast Pump

  Catuaba

  Dhab Sinai

  DoxteJoint

  Energy Men

  EvoCut

  EyeCare Candy

  G-LESS

  Gambir Ayah Ali

  GLAZ

  Gold Boss

  Habbatus Sauda

  Hair Removal

  Herba Tok Aki

  Himax5

  i-Drop

  Joint Care

  Kapsul Zuriat

  Kenko

  Kunyit Hitam TW

  Listra

  Lucky Hair

  M. Alloy Paint

  M. Dhab Arab

  M. Kelapa Dara

  M.Dhab A.Ghany

  M.Lintah Belacak

  Magic Diy Kit

  Master Chrome

  Mens Formula

  Mensive

  Minyak Dr Skinz

  MLTGA Oil

  Nasal Aspirator

  OneXOX

  Oral Care

  Pakaian Bayi

  PELO

  Polish Expert

  Polish Master

  Progance S.Care

  Rambut Gugur

  Saw Palmetto Plus

  Sen-D Xpert

  Susu Zuriat

  Thermos Bottle

  WAK KILAT

  WaterMark Remover

  XtraInch V2


WHATSAPP US



+6013-951 2445
+6019-555 7050
+6010-300 1060


FB MyMurah.com

 

Saw Palmetto Plus - Hair Supplement  

Saw Palmetto Plus    Saw Palmetto Plus - Hair Supplement
    RM 110.00/botol                

RAMBUT GUGUR ????, NAMPAK NIPIS ????, KERING TAK BERMAYA  ????

INI TANDA-TANDA RAMBUT DAN KULIT KEPALA TIDAK SIHAT



ALAMAK, kepala gatal tak selasa ????, rambut pula tak nampak bermaya ????, rasa kurang yakin bila jumpe orang ????, nak rawat kulit kepala tanpa perlu leburkan ribuan ringgit?  ????
Nak rambut kuat? ???? Nampak lebat? ???? Bersinar sihat?  ????

RAWAT MASALAH RAMBUT GUGUR SEBELUM TERLAMBAT !

Ye masalah rambut gugur memang menakutkan. Jika tidak dirawat lama kelamaan rambut menipis dan paling terus botak dan sukar untuk dirawat. Jadi cegah sebelum terlambat !




JOM ATASI MASALAH DI ATAS  ???? ???? ????

Untuk penjagaan rambut yang sempurna, bukan saja dengan penjagaan dari luaran sahaja, dengan shampoo dan tonik rambut saja tidak cukup

Penjagaan dalaman juga perlu untuk rambut. Macam mana kite nak jaga rambut dari dalam ya?
Secara pemakanan, ya, secara pemakanan
Dan jangan lupa, ambil supplement tambahan

Ramai yang inginkan rambut sihat, tapi taknak rawat masalah rambut dengan betul. Dah cuba syampu dah cuba hair tonik, tetap ada juga masalah rambut tu, tapi kenapa tak cubaproduk ini skali pada masa yang sama?  ????
Memperkenalkan  ????Saw Palmetto Plus ????, supplement khas untuk membantu menyihatkan dan mengatasi masalah ram-but tanpa perlu menghabiskan ribuan ringgit

Membantu menghalang pembentukan DHT dari membuatkan rambut gugur , dan Ekstrak Rice Germ yang membantu pembentukan rambut baru


Khas untuk mereka yang menghadapi masalah berikut: ? ? ?
 1?    Rambut kering, tidak bermaya dan nipis
 2?    Kulit kepala bersisik atau berkerak bermula pada garisan rambut
 3?    Rambut gugur dan semakin tipis di seluruh kulit kepala
 4?    Keguguran rambut di seluruh kepala dan mengikut corak botak tradisional
 5?    Rambut kering dan rapuh
 6?    Rambut gugur secara bertompok
 7?    Kulit kepala mengelupas dan beruban




 ? Saw Palmetto Plus
Gabungan Ekstrak yang ada buktinya membantu memulihkan rambut anda. SUDAH TERBUKTI SELAMAT DAN TIADA KESAN SAMPINGAN


Kandungan adalah 100% semulajadi;
 ? Ekstrak Rice Germ
 ? Ekstrak Saw Palmetto




Kelebihan Saw Palmetto Plus
 ? Menggalakkan pertumbuhan rambut
 ? Merawat kulit kepala rambut
 ? Menambah baik kualiti rambut
 ? Membantu masalah kebotakan dan keguguran rambut yang serius
 ? Dirumus khas dengan 100% bahan semulajadi



APA KELEBIHAN SAW PALMETTO PLUS NI?
 ???? Rambut gugur akan berkurangan
 ???? Rambut kembali sihat dan kuat
 ???? Rambut tak tersangkut pada skala 6
 ???? Rambut akan lebih shining
 ???? Rambut akan lebih kemas dan teratur pertumbuhannya

 




TESTIMONI SAW PALMETTO PLUS




















? Saw Palmetto Plus ini KHAS untuk yang benar-benar nak merawat masalah rambut dan inginkan rambut yang sihat sahaja ya  ?


 ? Kembalikan rambut sihat  ?
 ? Rawat sebelum terlambat  ?

Maklumat Harga

Kuantiti Diskaun Harga Remark
1 botol RM 0.00 RM 110.00 for 1 botol
2 botol RM 40.00 RM 180.00 for 2 botol

RM 110.00/botol

  

• Price include postage by POSLAJU in MALAYSIA ONLY
• Postage on Sunday, Tuesday & Thursday at 12.00 pm every week.
• The information of the item is CONFIDENTIAL and INVISIBLE
• After payment, whatsApp detail to +6013-9512445 or +6019-5557050


1 botol = RM 110.00


2 botol = RM 180.00

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp SPP ke +6013-9512445


  



1 botol = RM 110.00


2 botol = RM 180.00

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp SPP ke +6013-9512445

MyMurah.com
replica Uhren Uhren replica rolex replica fake rolex

Copyright ©2013 MyMurah.com