MyMurah.com
 billige Balenciaga støvler
MyMurah.com

PRODUCTS

  Acne Care

  Ains

  Ainun Therapy

  Arjuna

  Arjuna & JSP Gold

  Babaka

  Baby Carrier

  Black G

  Blackhead Cleaner

  Breast Pump

  Catuaba

  Dhab Sinai

  Dherkays

  DoxteJoint

  Energy Men

  EvoCut

  EyeCare Candy

  G-LESS

  Gambir Ayah Ali

  GLAZ

  Gold Boss

  Habbatus Sauda

  Hair Removal Spray

  Himax5

  i-Drop

  Jamu Zuriat

  Joint Care

  Listra

  Lucky Hair

  M. Alloy Paint

  M. Dhab Al-Ghaniyy

  M. Dhab Arab

  M. Kelapa Dara

  M. Kemiri Al Khodry

  M. Zaitun Dr Skinz

  M.Lintah Belacak

  Magic Diy Kit

  Master Chrome

  Mens Formula

  Mensive

  MLTGA Oil Plus

  myVCO

  Nasal Aspirator

  OneXOX

  Oral Care

  Pakaian Bayi

  Pandaa

  PELO

  Polish Expert

  Progance Sinus Care

  Rambut Gugur

  Saw Palmetto Plus

  Sen-D Xpert

  Susu Zuriat

  Thermos Bottle

  Trigoal EyeCare

  WAK KILAT

  XtraInch TongkatAli


WHATSAPP US+6013-951 2445
+6019-555 7050
+6010-300 1060


FB MyMurah.com

 

Q & A  

ObeWrap    ObeWrap Slimming Body - Buang Lemak & Toxin    Q & A
    RM 60.00/kotak              

1) A: Bagaimanakah cara menggunakan OBEWRAP?

B: Pakej OBEWRAP mengandungi OBEWRAP Tightening Cold Wrap(Dingin) dan  OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap (Panas). Hanya dengan membuka gulungan dan bungkusan padat dari Tiub OBEWRAP. Balut dibahagian kawasan-kawasan yang disasarkan untuk jangka masa 30-45 minit. Tiub OBEWRAP mengandungi esen semulajadi yang mudah diserap juga bermanfaat bagi penguraian lemak. Mudah dan berkesan tanpa latihan yang diperlukan.

2) A: Adakah OBEWRAP selamat digunakan dan mempunyai kesan sampingan?

B: OBEWRAP Pakej Bungkus mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan yang dipilih: Paullinia, Cupana, Hedera Helix Extract, Produk yg berkualiti, Alam semula jadi, tidak ada alkohol, tidak menyebabkan alahan, tiada kesan sampingan yang buruk. Mengandungi pelembab dan esen murni yang berkhasiat untuk kulit yang cantik. Paket yang sedia untuk digunakan pada bila-bila masa pada setiap hari.

3) A: Adakah OBEWRAP boleh digunakan oleh Ibu mengandung dan menyusukan anak?

B: OBEWRAP tidak digalakkan kepada ibu mengandung. Kepada ibu yang sedang menyusukan anak perlu pastikan tempat balutan adalah berjauhan dengan kawasan sensitif seperti payudara, kawasan pembedahan dan sebagainya supaya tidak memberi kesan    buruk terhadap kawasan-kawasan sensitif tersebut.

4) A: Bagaimana pula dengan mereka yang mempunyai kulit sensitif adakah boleh menggunakan OBEWRAP?

B: Tidak sesuai untuk individu yang kulit sensitif.

5) A: Bilakah masa yang terbaik menggunakan OBEWRAP untuk mendapatkan hasil yang lebih baik?

B: OBEWRAP boleh digunakan sekali sehari atau 2 kali dalam satu hari. dengan tiada kesan sampingan, kerana keutamaannya untuk menjaga kesihatan yang baik. Ianya adalah produk yang boleh dipercayai di kalangan wanita yang tidak memerlukan makanan, tidak memerlukan senaman, tidak menyebabkan loya atau kesan-kesan buruk yang lain.

6) A: Adakah berat badan akan bertambah semula selepas mencapai keputusan yang baik dengan OBEWRAP?

B: OBEWRAP dibangunkan dengan penyelidikan berdasarkan diet orang Asia, gaya hidup, dan kedudukan fisiologi dan dirumus khas dengan menggunakan ekstrak tumbuhan semula jadi dengan standard kualiti yang tinggi. Apabila digunakan secara berterusan, ia akan mewujudkan halangan anti-lemak dan mengurangkan jumlah penyerapan lemak ke dalam badan secara semulajadi.

7) A:  Apakah perbezaan antara OBEWRAP dan produk pelangsingan yang lain?

B:  Produk pertama dalam yang boleh digunakan secara balutan dgn sendiri di rumah atau ruang kerja, Ia mengubah mekanisme semula jadi dalam tubuh manusia seperti memampatkan lemak badan untuk tempoh masa yang lama. Ia tidak menyediakan penyelesaian jangka panjang kerana berat badan akan bertambah semula. OBE Wonder Wrap dengan kata lain, mengintegrasikan sains dan teknologi dengan alam semula jadi, memperkenalkan metabolisme sistem badan yang yang baru dan seimbang. Menggunakan pelbagai bahan-bahan semulajadi dan berkualiti terutamanya Pakej OBEWRAP mengandungi OBEWRAP Tightening Cold Wrap (Dingin) dan  OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap(Panas) mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan yang dipilih: Paullinia, Cupana, Ekstrak Hedera Helix, Halia intipati ekstrak, Minyak lada [OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap (Panas)] & Mint Herba ekstrak [OBEWRAP Tightening Cold Wrap (Dingin)] Paket yang sedia untuk digunakan pada bila-bila masa pada setiap hari.OBEWRAP Wonder Wrap menembusi jauh ke dalam lapisan kulit secara beransur-ansur mengurangkan lemak yang terkumpul di bahagian tertentu. OBEWRAP adalah penyelesaian kepada wanita yang inginkan sistem menguruskan badan secara selamat, sihat dan tiada kesan pemulihan.

8) A: Adakah OBEWRAP terasa panas?

B: Disebabkan Haba Panas akan yang dihasilkan oleh OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap(Panas), ia adalah perkara biasa jika mempunyai kulit merah panas selepas digunakan, ia akan pulih selepas 2-3jam dan akan    membakar lemak yang terdapat dalam badan.Digalakkan untuk bersihkan dengan air bersih. Tetapi OBEWRAP Tightening Cold Wrap(Dingin) akan merasa sejuk kerana mempunyai ekstrak Mint Herba dan akan    mengurangkan selulit dan mengelakan kaki membesar.

9) A: Berapa ukuran panjang OBEWRAP dan berapa kerap penggunaannya?

B: Ukuran panjang 1 meter dan penggunaan boleh diguna 1-2 kali satu hari dalam waktu yang berbeza selepas paket OBE Wonder Wrap dibuka.

10) A: Bolehkah saya memakai OBEWRAP (COLD) dan OBEWRAP (HOT) di tempat yang sama?

B: Tidak boleh pakai pada tempat yang sama tetapi boleh pakai pada masa yang sama pada bahagian yang berbeza. Sebagai contoh, OBEWRAP (COLD) boleh pakai pada bahagian lengan dan manakala OBEWRAP (HOT) pula pada bahagian paha. Satu peket boleh pakai sebanyak dua kali.

11) A:  Adakah OBEWRAP sesuai untuk Ibu yang obesiti dan adakah ia akan memberi kesan kepada bayi bagi ibu-ibu yang masih menyusukan bayi?

B:  OBEWRAP adalah amat sesuai untuk ibu-ibu selepas bersalin di mana ia bertujuan khusus kepada menyingkirkan lemak badan. Hanya balut pada kawasan yang dikehendaki untuk mendapatkan tangan dan perut yang langsing, menghilangkan selulit dan menyingkirkan lemak badan yang berlebihan. Ia bertujuan untuk memperbaharui dan membina semula metabolisme dan sistem badan yang seimbang. OBEWRAP adalah produk yang selamat dan diperolehi daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan yang dipilih, sesuai dan bermanfaat kepada tubuh badan manusia tanpa menyebabkan sebarang kesan buruk kepada kedua-dua ibu dan anak

12) A:  Adakah Senaman masih diperlukan semasa menggunakan OBEWRAP ?

B:  Tidak perlu gunakan OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap(Panas) selepas melakukan senaman atau air mandian panas untuk mencegah kulit terbakar. Ia adalah perkara biasa jika mempunyai kulit merah panas selepas digunakan, ia akan pulih selepas 2-3 jam. Sila hentikan jika kulit kemerahan yang tidak biasa terjadi, digalakkan sapu losyen badan. Jangan gunakan setiap hari, digalakkan menggunakan hari yang berselang seli. Bagi individu yang mengalami intoleransi haba, sila kurangkan penggunaan tempoh masa mengikut pilihan peribadi. Jangan cuba untuk menahan panas. Perhatikan setiap individu mempunyai toleransi panas yang berbeza.)

13) A:  Bagaimanakah rasanya selepas membalut OBEWRAP ke atas kulit saya? Adakah ia hanya boleh menghilangkan lemak hanya melalui kulit?

B:  Tidak sesuai untuk individu yang kulit sensitif. Hendaklah dibersihkan dengan air bersih sebaik sahaja selepas digunakan.Disebabkan Haba Panas akan yang dihasilkan oleh OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap(Panas) , ia adalah perkara biasa jika mempunyai kulit merah panas selepas digunakan, ia akan pulih selepas 2-3 jam. Digalakkan untuk bersihkan dengan air bersih.

14) A:  Bagaimanakah OBEWRAP membantu dan menyelesaikan untuk kehilangan lemak dengan lebih berkesan?

B:   OBEWRAP adalah pemecut senaman, produk unik yang memperkenalkan kaedah baru dengan keberkesanannya yang tinggi serta selamat kepada manusia dan persekitaran. OBEWRAP dapat membantu seseorang individu untuk membakar lemak badan secara semulajadi dan memberikan bentuk badan yang ideal. Balutkan pada kawasan berkenaan untuk membantu peningkatan kadar pembakaran lemak. Paullinia, Cupana, Hedera Helix Extract, Produk yg berkualiti, Alam semula jadi, tidak ada alkohol, tidak menyebabkan alahan, tiada kesan sampingan yang buruk. Mengandungi pelembab dan esen murni yang berkhasiat untuk kulit yang cantik.

15) A:  Adakah kesan berat badan akan bertambah semula selepas menggunakan OBEWRAP?

B:  Jangan risau kerana berat badan tidak akan bertambah semula kerana OBEWRAP mengandungi esen semulajadi yang mudah diserap juga bermanfaat bagi penguraian lemak. Mudah dan berkesan tanpa latihan yang diperlukan.

16) A: Apakah bahan-bahan utama dalam OBEWRAP, adakah ia akan menyebabkan kesan buruk ke atas tubuh badan manusia?

B: Bahan-bahan utama dalam OBEWRAP adalah seratus peratus herba iaitu mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan yang dipilih: Paullinia, Cupana, Hedera Helix Extract, Produk yg berkualiti, Alam semula jadi, tidak ada alkohol, tidak menyebabkan alahan, tiada kesan sampingan yang buruk. Mengandungi pelembab dan esen murni yang berkhasiat untuk kulit yang cantik. Paket yang sedia untuk digunakan pada bila-bila masa pada setiap hari.

17) A:  Saya tidak gemuk, tetapi tangan saya mungkin memerlukan sedikit bantuan, dalam kes ini,adakah saya masih boleh menggunakan OBEWRAP hanya untuk kawasan-kawasan ini?

B:   Boleh, tiada masalah. OBEWRAP  akan mensasarkan tisu lemak. Boleh balut pada kawasan-kawasan yang dikehendaki untuk mencapai keputusan bebas lemak.OBEWRAP cepat menyerap ke dalam sel lemak untuk membuang toxin dalam badan. Sesuai untuk obesiti sederhana.

18) A: Adakah OBEWRAP sesuai untuk lelaki juga?

B: Lelaki atau perempuan, tisu lemak terdiri daripada struktur sel-sel yang sama sahaja. OBEWRAP akan membakar tisu lemak jauh ke dalam kulit dengan mempercepatkan kadar metabolisma dan menggalakkan latihan dalaman. Boleh digunakan oleh semua lelaki dan wanita, muda dan tua.

19) A: Bau OBEWRAP macam mana?

B: OBEWRAP berbau wangi seperti herba kerana rumusan semulajadi herba-herba terpilih untuk tindak balas metabolisme yang hebat!

20) A: Adakah OBEWRAP Selamat? ada KKM ke?

B: OBEWRAP di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no rujukan NOT141100474K.

Maklumat Harga

Kuantiti Diskaun Harga Remark
1 kotak RM 0.00 RM 60.00
2 kotak RM 10.00 RM 110.00
3 kotak RM 30.00 RM 150.00
RM 60.00/kotak

  

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp OBW ke +6013-9512445

 

More Information  

ObeWrap    ObeWrap Slimming Body - Buang Lemak & Toxin    Q & A
•  Pengenalan Produk
•  Kandungan OweWrap
•  Hot Wrap & Cold Wrap
•  Cara Guna OweWrap
•  Cadangan Target Kawasan
•  Punca Kegemukan
•  Dah Diet tp masih tak Kurus
•  Bahaya Obesiti
•  Bahaya Ubat Pelansing
•  Sasaran kepada beberapa peringkat umur dan tahap Obesiti
•  Q & A


 

ObeWrap Slimming Body - Buang Lemak & Toxin - Photos  

ObeWrap    ObeWrap Slimming Body - Buang Lemak & Toxin    Q & A


 

Testimoni/Feedback 

ObeWrap    ObeWrap Slimming Body - Buang Lemak & Toxin    Q & A

ObeWrap Slimming Body - Buang Lemak & Toxin_2014-12-17-15-32-38.png

baru je guna

ObeWrap Slimming Body - Buang Lemak & Toxin_komen12.png

Tempoh guna OBEWRAP: 10 HARI

ObeWrap Slimming Body - Buang Lemak & Toxin_111222.png

Tempoh guna OBEWRAP: 8 HARI

ObeWrap Slimming Body_zz.png

Terbukti berkesan di peha & betis

ObeWrap Slimming Body_z11.png

Nampak cantik di perut & peha

ObeWrap Slimming Body_z.png

Terbukti berkesan di perut

ObeWrap Slimming Body_www.png

Lega sgt-sgt

ObeWrap Slimming Body_ww.png

Lengan dah makin kecik

ObeWrap Slimming Body_w.png

Terbukti berkesan di perut

ObeWrap Slimming Body_v.png

Seluar dah muat

ObeWrap Slimming Body_u.png

Perut & lengan

ObeWrap Slimming Body_t.png

Terbukti berkesan

ObeWrap Slimming Body_Screenshot_2014-11-11-13-06-19.png

Perut nampak Kempis

ObeWrap Slimming Body_obewrap_testi_6.png

Lengan nampak Kecil

ObeWrap Slimming Body_obewrap_testi_1.png

Boleh pakai Jeans

ObeWrap Slimming Body_fg.png

Bahagian Peha

ObeWrap Slimming Body_10155032_775606649151629_192315957061146629_n.png

Selepas 7 hari


ObeWrap    ObeWrap Slimming Body - Buang Lemak & Toxin    Q & A

  

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp OBW ke +6013-9512445
 

Other Products ObeWrap Slimming Body - Buang Lemak & Toxin

MyMurah.com
replica Uhren Uhren replica rolex replica fake rolex

Copyright ©2013 MyMurah.com