MyMurah.com
  Username :   Password :     
                                                    Register   /   Forgot  Username?  Password?

TOTAL :   RM 0.00

MyMurah.com

PRODUCTS

  Advan Crazy Pro

  AuraDara

  Babaka

  Baby Carrier

  Baby Stroller

  BugsLock

  Catuaba

  Charcoal Deluxe

  Double Coconut

  EyeCare Candy

  FlatFix

  Free Knight

  Gambir Emas

  Habbatus Sauda

  Himax5

  i-Drop

  IZeara BodySerum

  Jamu Zuriat

  M. Kelapa Dara

  M.Lintah Belacak

  Magic Diy Kit

  Master Chrome

  Mensive

  Milk Nutrix

  Moeder

  myboTsu

  myVCO

  ObeWrap

  OneXOX

  Pakaian Bayi

  Polish Master

  Rambut Gugur

  Sinus Care

  Trigoal EyeCare

  UbiJaga

  VCO Tropika

  WAK KILAT

  WaterWax Spray

  Zerobodys


CART

Shopping Cart Is Empty

  Go to Shopping Cart


SEARCH


FB MyMurah.com

 

Botol Susu Termos - myboTsu  

myboTsu    Botol Susu Termos - myboTsu
    RM 60.00/botol                

Anak anda menyusu botol ? Guna botol plastik ? Ada kerak susu basi ? Selalu kena beli botol baru ? Susu pulak cepat sejuk ? Bila sejuk, anak dah tak nak minum kan ? Susu sejuk tu buang ke ?


Kami faham MASALAH yang anda hadapi dan yakin dapat MEMBANTU anda MENYELESAIKAN masalah susu cepat sejuk dan basi yang membelenggu anda selama ini ! Kami PASTI ini antara masalah yang membelenggu fikiran anda?.


- Adakah anda masih BANGUN MALAM dan bergegas untuk sediakan susu anak anda Breitling Galactic Replica supaya segar & suam ?- Adakah anak anda tak mahu susu yang anda berikan kerana dah SEJUK atau kemungkinan dah BASI ? Kemudian anda terpaksa BUANG susu tersebut ?


- Adakah anda bimbang jika anak anda menangis nak minum susu segar & suam ketika anda sekeluarga dalam PERJALANAN JAUH atau menaiki kapal terbang ?


- Anda KELIRU MEMILIH botol susu yang sesuai untuk anak anda ?


- Anda telah HABISKAN RATUSAN RINGGIT membeli alat pemanas botol elektronik atau beg pemanas yang besar ?


- Terpaksa mengalas beg barang keperluan anak yang BESAR dan BERAT semasa keluar bershopping


- Keluar makan di restoran, siapkan sebotol susu dari rumah tetapi bila ANAK MERENGEK? susu sudah sejuk, terpaksa minta/cari air panas untuk rendam botol supaya susu suam semula


Memperkenalkan Botol Susu Termos (myboTsu) berkapasiti 240ml yang dapat membantu anda MENGHAPUSKAN PEMBAZIRAN yang tak perlu dalam bajet susu anak.Apa yang 'SPECIAL' sangat dengan Botol Susu myboTsu ni ?TERMOS - DOUBLE LAYER STAINLESS STEEL (304)

myboTsu diperbuat dari stainless steel yang berkualiti tinggi iaitu gred 304 dan dijamin tidak berkarat. Direka khas dengan 2 lapisan stainless steel yang mana ia dapat mengekalkan suhu air 4 hingga 6 jam.


Stainless steel jenis Naturally Bacteria Resistant yang senang untuk dicuci & tidak meninggalkan kesan susu jika susu basi. Seperti yang kita lihat di hospital. Mereka menggunakan pinggan, cawan dan sudu jenis stainless steel.

Natural Peristaltic Nipple
Ketebalan puting myboTsu adalah 2 kali ganda lebih tebal berbanding puting biasa. Puting myboTsu diperbuat dari Liquid Silicone Rubber (LSR) yang mana ianya sangat lembut dan anjal sama seperti menyusu dengan ibu.


Bebas Bisphenol-ABisphenol-A ialah sejenis bakteria yang boleh memberi gangguan kepada sistem hormon kita. KKM telah mengharamkan BPA sebagai langkah berjaga-jaga memandangkan BPA boleh menyebabkan beberapa jenis penyakit seperti kanser, jantung, dan mempengaruhi pembentukan otak anak-anak.


Tiub Silikon Pelbagai Posisi
Tiub Silikon Pelbagai Posisi

Susu anak selalu tumpah dan tiris dalam kereta. Dengan adanya tiub silikon ini, botol myboTsu dijamin tak bocor puting. Fungsi utama tiub silikon ini ialah menyekat pengaliran air bilamana botol myboTsu diterbalikkan. Ini dapat mengelakkan kes-kes dimana bayi tersedak.

 
Anak-anak selalu je malas minum susu sebab nak bermain. Botol biasa pula memaksa anak baring untuk minum. Tapi dengan bola pemberat dan tiub didalam botol myboTsu, ibubapa boleh memujuk anak untuk minum sambil bermain.

 


Lubang Anti Lock (Vent Hole)
'Vent Hole' direka khas untuk mengelakkan anak-anak daripada kembung perut. Puting myboTsu telah diuji yang mana puting tidak mempunyai gelembung udara semasa anak minum. Jika terdapat gelembung udara, ia boleh menyebabkan terjadinya colic, sedak, kembung, mual, masuk angin, dan muntah.


BOTOL SUSU THERMOS (myboTsu) ini boleh digunakan dari anak anda BARU LAHIR sehingga anak anda masuk TADIKA! Rujuk CARTA PERBELANJAAN kasar ibu bapa untuk botol anak ini


Kini, anda tak perlu lagi MEMBAZIR wang anda membeli alat sokongan yang lain atau tertekan setiap kali anak anda menangis nak minum SUSU yang SEGAR dan SUAM serta TIDAK MUDAH BASI!
Ini pula sebahagian dari kanak kanak yang SANGAT GEMBIRA dengan BOTOL SUSU THERMOS myboTsu ini.

Anda boleh membantu bayi anda'myBoTsu'+6019-5557050

Warna Pilihan

Warna Status
BiruAvailable
PinkAvailable
HijauAvailable

Maklumat Harga

Kuantiti Diskaun Harga Remark
1 botol RM 0.00 RM 60.00 + Free extra 1 nipple for 1 botol
2 botol RM 10.00 RM 110.00 + Free extra 2 nipples for 2 botol

RM 60.00/botol

  1 botol = RM 60.00


2 botol = RM 110.00

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp myBoTsu ke +6019-5557050


  1 botol = RM 60.00


2 botol = RM 110.00

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp myBoTsu ke +6019-5557050

MyMurah.com

Copyright ©2013 MyMurah.com