MyMurah.com
  Username :   Password :     
                                                    Register   /   Forgot  Username?  Password?

TOTAL :   RM 0.00

MyMurah.com

PRODUCTS

  Advan Crazy Pro

  Babaka

  Baby Stroller

  BugsLock

  Catuaba

  Charcoal Deluxe

  Double Coconut

  EyeCare Candy

  FlatFix

  Free Knight

  Gambir Emas

  Himax5

  HipSeat Carrier

  i-Drop

  IZeara BodySerum

  Jamu Zuriat

  M. Kelapa Dara

  M.Lintah Belacak

  Mensive

  Moeder

  myboTsu

  myVCO

  ObeWrap

  OneXOX

  Pakaian Bayi

  Polish Master

  Rambut Gugur

  VCO Tropika

  Zerobodys


CART

Shopping Cart Is Empty

  Go to Shopping Cart


SEARCH


FB MyMurah.com

 

Eyecare Candy untuk kesihatan mata  

EyeCare Candy    Eyecare Candy untuk kesihatan mata
    RM 120.00/botol       

Masalah Rabun Anda Makin Teruk?



Kami bantu anda untuk menyelesaikan masalah RABUN yang buatkan anda
susah untuk jalani kehidupan harian dengan mudah dan selamat!

Jenis Masalah Rabun

Rabun Jauh


Myopia bemaksud rabun jauh. Myopia terjadi disebabkan oleh ralat
pembiasan dimana imej ataupun objek difokuskan dihadapan retina
mengakibatkan ketidakupayaan untuk melihat objek jauh dengan jelas.













Rabun Silau


Imej yang terbentuk kurang jelas dan tepat dan menyebabkan
pengurangan dan ketepatan penglihatan. Oleh yang demikian penglihatan
akan menjadi silau (Norshidah Mohd Salleh, 2012).













Rabun Dekat


Hyperopia juga dikenali sebagai rabun dekat. Hyperopia adalah keadaan
dimana objek yang jauh boleh dilihat dengan jelas dan terang manakala
objek yang dekat dilihat kurang jelas dan tidak dapat difokuskan dengan
baik.







EYE CARE CANDY














Apa itu Eye Care Candy?




Eye Care Candy adalah penawar yg sangat pantas untuk mengurangkan dan 


menghilangkan rabun iaitu sepantas 48 jam. Kapsul ini berbentuk candy(GULA2).


Kanak-kanak sangat mesra dan mudah dengan kapsul ini.Kalau anak2 Anda ada rabun 


mesti suka sesangat.Nak anak anda tidak terganggu semasa belajar


 dgn rabun dan speknya? Ini la penyelesaiannya.





Produk ni diperbuat darpada bahan semulajadi. Banyak bahan boleh 


membantu membaik rabun & mencantikkan mata anda seperti susu kambing,


 apple, brokoli, elderberry, bilberry, tomato, carrot dan vitamin A,B,C. Rakan2 


anda mesti cemburu dgn kecantikan mata anda lepas ni. Eye Care Candy 


salah satu produkpaling top dijual kerana produk ni mmg berkesan!!.Kapsul 


ini tidak berbahaya.Kepada anda yang takut nak masukkan ubat mata


dekat mata tu.. Haaa ni penyelesaiannya.Anda semua hanya perlu 


hisap jer ubatnya.Sedap pun sedap.. Anda semua tak perlu 


lagi buat operate laser yg beribu2 tu haa. 





Eye Care Candy selamat digunakan.Tiada bahan kimia.Tiada kesan


 sampingan dan selamat digunakan di pelbagai peringkat umur. 1 family yg


 rabun boleh makan sama2 tauu.. Produk ni berperisa oren.Rasa oren sejati


 dari Ladang Ostrolia. Anda pasti terkena renjatan cinta pada oren fuhh..


Anda mesti cuba!





Penawar rabun ni boleh buat hidup anda berjimat untuk mata anda siap boleh 


cantikkan lagi mata anda semua! Hidup anda akan lebih senang selepas 


menggunakan kapsul Eye Care Candy ni.Lepas daripada ni anda 


tak perlu pakai spek lagi.


==============

EYE CARE CANDY

==============

.

Penawar mengurang dan menghilangkan rabun sepantas 48 jam

.

  • BERBENTUK
    CANDY (GULA2) ?Sangat mesra kanak2. Kalau anak2 Anda ada rabun mesti
    suka sesangat. Nak anak anda tidak terganggu semasa belajar dengan rabun
    dan speknya? Ini la penyelesaiannya.

  • TAK
    BERBAHAYA- Kepada uollss2 yang penakut nak masukkan ubat mata kat mata
    tu. Haaa ni penyelesaiannyer. Uollsss hanya isap jer ubatnyer. Sedap pon
    sedap senangkan. Takperlu buat operate laser yg beribu2 tu haa.

  • BAHAN
    SEMULAJADI ?banyak bahan boleh baik rabun dan cantikkan mata spt susu
    kambing, apple, brokoli, elderberry, bilberry, tomato,carrot dan vitamin
    A,B,C. Rakan2 anda mesti cemburu dgn kecantikan mata anda lepas ni.

  • TIADA BAHAN KIMIA- Tiada bad effect dan selamat digunakan di pelbagai peringkat umor. 1 family yg rabun boleh makan sama2 tauu..

  • BERPERISA OREN ? Rasa oren sejati dari Ladang Ostrolia. Anda pasti terkena renjatan cinta pada oren fuhh..

  • JIMAT
    BANYAK-Tak payah beli dan guna lg spek yg harga lebih RM500 tuu dan
    boleh elak bayar beribu2 ringgit operate mata kalau dah rabun terok sgt
    sampai boleh buta. Penawar rabun ni boleh buat hidup anda berjimat untuk
    mata anda. Siap boleh cantikkan mata lg uolls.

  • SENANG-
    Pasni tak payah pakai spek lagi. Nak berenang, memandu, membaca, hiking
    dan semua xtvt akan jadi mudah sbb tak payah guna spek lagi hehe?..

.

✘ TAKPAYAH buat kos Lasik (laser) pulihkan rabun yg mhal tuu.. paling murah pon rm3ribu tauu.

.

✘ TAKPAYAH pakai spek lagi. Semestinyaa?.

.
 
✘TAKPAYAH suruh org lain drive lg sbb silau dah takde

.

✘ TAKPAYAH risau mata pedih dan pening2 lg bila tgk tv, laptop @ membaca lama2

.

✘ TAKPAYAH risaukan anak2 yg bersekolah sukar belajar sbb rabun lg

.

✘ TAKPAYAH TAKPAYAH TAKPAYAH lagiiii sbb penawar rabun adalah jln penyelesaiannyer?..



FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN


EYE CARE CANDY





KURANGKAN rabun dekat


MERAWAT rabun jauh


HAPUSKAN rabun malam


LENYAPKAN rabun silau 


KURANGKAN power yang tinggi


ATASI lebam bawah mata


KURANGKAN masalah mata letih


JAUHI Masalah mata berair


ELAKKAN masalah gatal mata ( resdung )


MENGHAPUS masalah mata sembab


CEGAH masalah katarak mata


MERAWAT masalah mata kering


ELAKKAN masalah mata merah








KANDUNGAN BAHAN-BAHAN


EYE CARE CANDY





Bilberry


Carrot


Elderberry


Tomato powder


Apple 


Vitamin A & B








CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN


EYE CARE CANDY





Ada 2 Cara Makan Eyecare Candy 

PERTAMA (boleh tahan 15 hari)
Untuk keberkesanan maksimum makan 2 biji pagi dan 2 biji malam
(sebelum atau selepas makan).

KEDUA
Untuk penjimatan(30hari)makan 1 biji pagi dan 1 biji malam
(sebelum atau selepas makan).



Dengar ape lagi kata pengguna penawar rabun yer uolss

.

.

?Gula2 penawar rabun ni memang ajaiblah, tak sampai seminggu anak akak
tak pakai spek dah sbb dah kurag rabun. Nasib baik penawar rabun ni
bentuk candy, siap ada perisa oren lg. makin suka anak akak nak makan.
~?Kak Ida, Suriruma, 33

.

?Aku dah banyak kali nak accident sebab rabun dan silau . bahaya
betol la. Nasib bro ade tunjuk penawar ni. Sekarang mata dah clear. Tak
yah risau lagi nak bawa kete hehe? ~ ?Man, Runner?, 24


.




Apa kesan Eye Care Candy?

  • Mengurangkan Kadar Rabun Mata
  • Memastikan Mata Mendapat Khasiat dan Zat secukupnya
  • Mencegah Masalah Mata Lebam, Letih dan gatal akibat resdung
  • Membantu meningkatkan Kekuatan Mata untuk ketika malam (silau).
  • Mencegah Rabun Menjadi Lagi teruk.
  • Memberi keyakinan pada diri.





Siapa yang boleh consume Eye Care Candy?



  • Produk ini selamat untuk lelaki atau perempuan, yg berumur 12 tahun
    keatas.

    Untuk wanita mengandung, kita sarankan untuk yg 6 bulan keatas sahaja.
    Jika breastfeeding, kita sarankan untuk wanita breastfeeding lebih 3
    bulan. Waktu period pun takde masalah, boleh makan EyeCare Candy ni.
  • Pesakit kencing manis, darah tinggi dan sakit jantung yg tidak kritikal boleh ambil.
    Jika kritikal, kita suggest dapatkan nasihat doktor pakar terlebih dahulu.
  • Pesakit Buah pingang, Pengidap cancer, cyst dan seumpamanya tidak digalakkan utk mengambil Eye Care Candy ni.
  • Jaminan kami Eye Care Candy selamat digunakkan dan terhindar daripada bahan terlarang





MASIH TAK PERCAYA LAGI?


Lihat Beratus Pelanggan Kami Yang berpuas Hati.



















MASIH RAGU-RAGU LAGI?


Lihat Siapa Pernah Cuba Eye Care Candy.



































































Dapatkan Eye Candy dengan Harga Istimewa






Maklumat Harga

Kuantiti Diskaun Harga Remark
1 botol RM 0.00 RM 120.00
2 botol RM 10.00 RM 230.00

RM 120.00/botol

  

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whtsApp iCARE ke +6019-5557050


  

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whtsApp iCARE ke +6019-5557050

MyMurah.com

Copyright ©2013 MyMurah.com