MyMurah.com
  Username :   Password :     
                                                    Register   /   Forgot  Username?  Password?
 
MyMurah.com

PRODUCTS

  Acne Care

  Babaka

  Baby Carrier

  Blackhead Cleaner

  Breast Pump

  Catuaba

  Dherkays

  Double Coconut

  EyeCare Candy

  FlatFix

  Free Knight

  G-LESS

  Gambir Emas

  Habbatus Sauda

  Himax5

  i-Drop

  Jamu Listra

  Jamu Zuriat

  Joint Care

  Lucky Hair

  M. Alloy Paint

  M. Dhab Arab

  M. Kelapa Dara

  M.Lintah Belacak

  Magic Diy Kit

  Master Chrome

  Mensive

  Milk Nutrix

  MLTGA Oil Plus

  Moeder

  myVCO

  Nasal Aspirator

  OneXOX

  Pakaian Bayi

  Polish Expert

  Polish Master

  Rambut Gugur

  Saw Palmetto Plus

  Sinus Care

  Straight Pro

  Susu Zuriat

  Thermos Bottle

  Trigoal EyeCare

  WAK KILAT

  Zerobodys


WHATSAPP US



+6013-951 2445
+6019-555 7050
replica watches


FB MyMurah.com

 

Dherkays Watermark Remover  

Dherkays    Dherkays Watermark Remover
    RM 35.00/botol                

ADA MASALAH WATERMARKS DI KERETA ?
DAH BASUH KERETA TOMPOK-TOMPOK AIR TETAP ADA TAK HILANG HILANG..!

ADA MASALAH CHROME BERKERAK, BERKULAT & BERKARAT ?





Cermin dah putih pelangi melepakk melekat bertahun pun boleh hilang dengan sekali sapuan jeer inikan tompok2 air biasa yang korang sental tak hilang2..!!


Masalah cermin kereta dah bertahun putih pelangi..dah guna mcm2 produk tetap sama tak hilang hilang..pemanduan jangan cakap mmg tak nampak tambah lagi time malam dan hujan lagi terus tak boleh bawak bah..guna je dherkays watermarks remover ni setel masalah bertahun..cermin jadi baru lagi..!


Selain itu pemilik kereta ade masalah seperti berikut :

  • Ada masalah chrome bekerak bekulat ?
  • Ada masalah chrome berkarat ?
  • Ada tompok-tompok air di cermin kereta ?
  • Cermin dah biru pelangi ?
  • Ada tompok-tompok air di bhgian getah kereta ?
  • Sunroof  tompok-tompok ?
  • Body kereta ada tompok-tompok air ?
  • Dah cuci dah polish tetap tak hilang ?


Dherkays Watermark Remover



Sebotol ada 130 ml cukup untuk 1 kereta dan lepas guna ade lebihan boleh simpan bergantung watermarks yg ade
Ketahanan lebih setahun ke atas bergantung penjagaan kereta


Yang lama bekurun zaman purba boleh jadi baru zaman moden,huhu...

Bawah 5 minit setel masalah watermarks @ tompok2 air lekat @ kotoran degil @ bekas karat !!

Tak perlu tonyoh tonyoh,,gosok biasa sahaja




Tak cayer jom tengok video di bawah smpai habis..














Cara guna Dherkays Watermark Remover

  1. Sila guna sarung tangan untuk keselesaan.
  2. Pastikan permukaan cermin bersih dan kering
  3. Titiskan liquid watermarks remover ke kain kasar (permukaan kain kasar)
  4. Sapu dan gosok sehingga watermarks hilang 100%
  5. Setelah selesai, bersihkan cermin dengan air@sabun untuk memastikan chemical di bersihkan dari cermin kereta

  • Kain main peranan (towel permukaan kasar @ microfiber)
  • Surat kabar untuk kilatkan lagi cermin
  • Kebiasaan customer guna bahagian cermin belakang @ cermin sisi 4 @ cermin bahagian depan yang tak kene wiper (sisi sisi yg tak kene viper kebanyakan ade watermarks )
  • Tak boleh guna untuk cermin depan (bahagian kene wiper) bahagian ni tiada watermarks kebiasaan..
  • Kenape tak boleh cermin depan ? Sebab malam akan jadi silau apabila kena cahaya
  • Side mirror ikutkan tak boleh guna tapi ada teknik yg boleh..ni kes terpencil kalau ade watermarks
  • Khas untuk watermarks yg nampak time kering sahaja !




Customer ni mula-mula tak percaya betol ke cermin dah bekulat bekusam boleh jadi baru balik ?

Customer ni
mula-mula tak percaya betol ke bekesan produk ni ?

Sekali dah guna Dherkays watermarks remover terkejot cermin berkilat nampak baru, dah tak perlu nak tukar baru, nak kuar modal beratus bagai..!

Nak bg baru punya pasal kene berani trylah baru tau.
Cermin dah teruk pun dah colour pelangi biru kilat pun boleh repair jadi baru bekilat..!


Customer dah guna puas hati bro...!






























































Maklumat Harga

Kuantiti Diskaun Harga Remark
1 botol RM 0.00 RM 35.00 + free Kain Lap for 1 botol
2 botol RM 1.00 RM 69.00 + free Kain Lap for 2 botol

RM 35.00/botol

  



1 botol = RM 35.00


2 botol = RM 69.00

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp DKY ke +6013-951 2445


  



1 botol = RM 35.00


2 botol = RM 69.00

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp DKY ke +6013-951 2445

MyMurah.com

Copyright ©2013 MyMurah.com orologi replica