MyMurah.com
  Username :   Password :     
                                                    Register   /   Forgot  Username?  Password?
 
MyMurah.com

PRODUCTS

  Acne Care

  Arjuna

  Babaka

  Baby Carrier

  Blackhead Cleaner

  Breast Pump

  Catuaba

  Dherkays

  Double Coconut

  EvoCut

  EyeCare Candy

  FlatFix

  Free Knight

  G-LESS

  Gambir Emas

  Habbatus Sauda

  Himax5

  i-Drop

  Jamu Listra

  Jamu Zuriat

  Joint Care

  Lucky Hair

  M. Alloy Paint

  M. Dhab Arab

  M. Kelapa Dara

  M.Lintah Belacak

  Magic Diy Kit

  Master Chrome

  Mensive

  Milk Nutrix

  MLTGA Oil Plus

  Moeder

  myVCO

  Nasal Aspirator

  OneXOX

  Pakaian Bayi

  Polish Expert

  Polish Master

  Rambut Gugur

  Saw Palmetto Plus

  Sinus Care

  Straight Pro

  Susu Zuriat

  Thermos Bottle

  Trigoal EyeCare

  WAK KILAT

  Zerobodys


WHATSAPP US



+6013-951 2445
+6019-555 7050
replica watches


FB MyMurah.com

 

Straight Pro - Hair Straightening Set  

Straight Pro    Straight Pro - Hair Straightening Set
    RM 65.00/set                 

PERGHH RAMBUT SAYA IKAL MACAM MEGGIE BOLEH LURUS LEPAS 15 MINIT GUNA STRAIGHTPRO! TAHAN 3-6 BULAN PULAK TU ! BEST KAN ?

👉🏻 Dah tak payah tepek pomade tebal-tebal macam selalu nak bagi rambut lurus la kononya haha. sekarang guna Gel or cream rambut pun rambut steady lurus 24 jam.
👉🏻 Memang terbaik sangat la STRAIGHTPRO! Serius korang kena cuba 100% Berkesan!
👉🏻 Rambut lurus sepantas 15 minit dan lembut tanpa pergi ke saloon untuk rebonding, tanpa iron rambut selepas menggunakan STRAIGHTPRO SAHAJA.



PELURUS RAMBUT TANPA REBONDING


STRAIGHTPRO adalah set pelurus rambut yang sangat mudah digunakan hanya dirumah pun boleh luruskan rambut. Tak perlu rebonding mahal-mahal tu. Rambut kusut, afro dan kerinting wajib cuba STRAIGHTPRO sebab memang terbukti berkesan meluruskan rambut anda. Banyak testimoni pengguna yang terkejut dengan kesan pelurus rambut ni. Memang ohsem, harga jimat dan yang penting memang berkesan



STRAIGHTPRO merupakan produk pelurus rambut untuk kegunaan di rumah terdiri daripada 3 bahan utama. Hanya 3 Step diperlukan :
  • Step 1) Straightening Cream - Meluruskan rambut
  • Step 2) Neutralizer Cream - Melembutkan rambut
  • Step 3) Hair Serum - Perapi dan Kilatkan rambut



STRAIGHTPRO  dirumuskan khas untuk:
  • Rambut kerinting dan keras
  • Meluruskan dan melembutkan rambut
  • Malas nak pergi saloon
  • Taknak buat rebonding
  • Nak jimat duit


Jenis-Jenis Rambut Yang Wajib Anda Cuba






Mengapa perlu gunakan produk kami?



BERDAFTAR DENGAN KKM
  • Straightpro Straightening Cream - NOT170904031K
  • StraightPro Neutralizer - NOT170903465K
  • StraightPro Sleek & Shine Serum - NOT170903466K





Cara Penggunaan STRAIGHTPRO




CARA PEMAKAIAN :

1) Basuh & syampo rambut terlebih dahulu untuk tanggalkan effect minyak rambut / produk rambut yang telah dipakai.
Kemudian keringkan rambut menggunakan dryer / tuala.

2) Sapu Krim Step 1 ke seluruh rambut menggunakan sikat.
Pastikan kuantiti Step 1 seperti yang disarankan.
(walaupun baunya kurang menyenangkan)
*jika tidak mencukupi, risiko rambut tidak menjadi lurus, sangat tinggi.



Sikat rambut supaya lurus & rapi.
Biarkan selama 30 ? 40 minit kemudian basuh rambut (sila jangan menggunakan syampoo bagi mengelakkan rambut menjadi kasar) dan keringkan.
P/s : Jarakkan 1cm krim dari kulit kepala.
Sila tidak menggunakan tapak tangan untuk apply step ini.
Pastikan rambut betul-betul kering sebelum sapu Step seterusnya

3) Sapu Krim Step 2 ke seluruh rambut menggunakan tangan / sikat.
Sikat rambut supaya lurus & rapi.
Biarkan selama 30 minit kemudian basuh rambut dan keringkan.
Pastikan rambut betul-betul kering sebelum sapu Step seterusnya

4) Sapu Serum Step 3 ke seluruh rambut. Sikat rambut supaya lurus & rapi dan SIAP !!


P/s Digalakkan untuk tidak mengenakan air / membasuh rambut pada 3 hari pertama supaya krim dapat menyerap ke rambut.



Kesesuaian Produk
  • Berumur 16 Tahun keatas (Wanita/Lelaki)
  • TIDAK SESUAI digunakan oleh ibu mengandung

TESTIMONI STRAIGHTPRO
 













Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.


SOALAN-SOALAN LAZIM ( F.A.Q ) STRAIGHTPRO?


1. APA FUNGSI STRAIGHTPRO ?
STRAIGHTPRO merupakan produk pelurus rambut untuk kegunaan di rumah terdiri daripada 3 bahan utama iaitu Straightening Cream, Nuetralizer dan Sleek & Shine Serum.

2. APA BAHAN ASAS STRAIGHTPRO ?
Bahan-bahan asas StraightPro selamat digunakan ke atas rambut tanpa kesan sampingan yang merbahaya mengikut standard dan teknologi GERMAN.

3. Bagaimanakah cara menggunakan STARIGHTPRO ?
Cara penggunaan adalah sepantas 30-60 minit bergantung kepada panjang dan ketebalan rambut.

Step 1: Sapukan Straightening Cream dengan rata di keseluruhan rambut dan biarkan selama 30-45 minit dan basuh dengan air bersih.

Step 2: Sapukan Neutralizer, biarkan selama 30 minit dan kemudian basuh sehingga bersih. Keringkan rambut.

STEP 3: Sapukan Sleek & Shine Serum bagi mengekalkan rambut lembut, lurus dan sihat.

4. BERAPA LAMA EFEK LURUS SELEPAS MENGGUNAKAN STARIGHTPRO?
Efek lurus boleh bertahan 3 hingga 6 bulan bergantung pada jenis rambut dan penjagaan customer. Elakkan ikat rambut dengan ketat dan memakai topi dengan kerap. Sapukan Sleek & Shine dengan kerap untuk pastikan rambut sentiasa lurus. Digalakkan iron rambut seminggu sekali jika perlu.

5. ADAKAH LELAKI DAN PEREMPUAN BOLEH MENGGUNAKAN STRAIGHTPRO ?
Ya, StraightPro sesuai digunakan oleh lelaki dan perempuan.

6. ADAKAH RAMBUT TEBAL SESUAI MENGGUNAKAN STRAIGHTPRO?
Ya sesuai. Pastikan krim disapu rata ke seluruh rambut. Sapu dari belakang rambut ke depan dan pastikan disapu rata.

7. ADAKAH STARIGHTPRO PERLU DIGUNAKAN SETIAP HARI ?
Tidak. StraightPro hanya perlu digunakan sekali sahaja pada satu masa. Jika kesan lurus kurang memuaskan, pengguna boleh menggunakan StraighPro semula hanya selepas 1 minggu.

8. ADAKAH KESAN LURUS KEKAL ATAU TIDAK ?
Kesan lurus tiidak kekal selama lamanya. Ini kerana rambut kerinting adalah disebabkan genetik. Rambut baru akan tumbuh mengikut jenis rambut asal. Anda boleh menggunakan StraightPro semula selepas rambut baru mulai panjang

9. ADAKAH STRAIGHTPRO SELAMAT PADA RAMBUT?
StraightPro tidak akan memberikan kesan negetif pada rambut jika digunakan dengan betul dan mengikut arahan. Dilarang menggunakan iron ketika menggunakan StraightPro. Elakkan mewarnakan rambut atau 'rebonding' dalam masa seminggu dari masa penggunaan. Sapukan & Shine dengan kerap untuk pastikan rambut sentiasa lembut, berkilat dan sihat.

10. ADAKAH PERLU UNTUK 'IRON' RAMBUT SEMASA MEMAKAI STARIGHTPRO?
Tidak boleh 'iron' semasa proses luruskan rambut dengan StraightPro tetapi digalakkan untuk 'iron' rambut selepas 1 minggu untuk memastikan efek rambut lurus kekal dan tahan lama.

11. BERAPA LAMA 1 SET STRAIGHTPRO BOLEH BERTAHAN ?
Bergantung pada panjang, ketebalan dan tahap kerinting rambut. Jika rambut pendek, 1 set StraigntPro boleh digunakan 2 sesi luruskan rambut. Jika rambut panjang dan tebal, 2 set diperlukan untuk 1 sesi luruskan rambut.

12. ADAKAH STRAIGHTPRO BOLEH DIKENAKAN PADA KULIT KEPALA?
Tidak, pastikan krim StraightPro tidak dikenakan pada kulit kepala kerana takut ada alahan terhadap produk.

13. ADAKAH POMADE DAN MINYAK RAMBUT BOLEH DIGUNAKAN SELEPAS MENGGUNAKAN STRAIGHTPRO ?
Boleh, selepas 3 hari dari penggunaan StraightPro.

14. ADAKAH RAMBUT BERUBAN BOLEH GUNAKAN STRAIGHTPRO ?
Boleh, tiada masalah.

15. STRAIGHTPRO PRODUK DARI MANA ?
Straightpro produk dari Malaysia dan dimilik oleh syarikat Bumiputra sepenuhnya.





Maklumat Harga

Kuantiti Diskaun Harga Remark
1 set RM 0.00 RM 65.00
2 set RM 30.00 RM 100.00
3 set RM 30.00 RM 165.00

RM 65.00/set

  

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp SPRO ke +6013-9512445


Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp SPRO ke +6013-9512445

MyMurah.com

Copyright ©2013 MyMurah.com orologi replica