MyMurah.com
  Username :   Password :     
                                                    Register   /   Forgot  Username?  Password?
 
MyMurah.com

PRODUCTS

  Acne Care

  Arjuna

  Babaka

  Baby Carrier

  Blackhead Cleaner

  Breast Pump

  Catuaba

  Dherkays

  Double Coconut

  EvoCut

  EyeCare Candy

  FlatFix

  Free Knight

  G-LESS

  Gambir Emas

  Habbatus Sauda

  Himax5

  i-Drop

  Jamu Listra

  Jamu Zuriat

  Joint Care

  Lucky Hair

  M. Alloy Paint

  M. Dhab Arab

  M. Kelapa Dara

  M.Lintah Belacak

  Magic Diy Kit

  Master Chrome

  Mensive

  Milk Nutrix

  MLTGA Oil Plus

  Moeder

  myVCO

  Nasal Aspirator

  OneXOX

  Pakaian Bayi

  Polish Expert

  Polish Master

  Rambut Gugur

  Saw Palmetto Plus

  Sinus Care

  Straight Pro

  Susu Zuriat

  Thermos Bottle

  Trigoal EyeCare

  WAK KILAT

  Zerobodys


WHATSAPP US



+6013-951 2445
+6019-555 7050
replica watches


FB MyMurah.com

 

EvoCut Slimming Candy  

EvoCut    EvoCut Slimming Candy
    RM 150.00/botol                

Semua nak kurus. Semua nak dapat body cantik. Baik lelaki, baik perempuan.

Hanya Dengan Kunyah Gula-Gula Mampu Menurunkan Berat Badan Dan Kembali Lansing Dengan Sihat
 

Perkara-perkara berikut mungkin sedang menjadi satu masalah kepada anda sekarang :
  • Berat badan tak turun-turun hanya naik sahaja
  • Lemak berlebihan di dagu, peha,tangan dan kaki
  • Kerap makan tanpa henti
  • Obesiti berlebihan
  • Susah nak makan produk kurus secara konsisten


Pemakanan Kesihatan Yang Membantu Membakar Lemak Dan Kurus Dengan Cara Yang Mudah dan Pantas

Cara Paling Mudah Untuk Miliki Badan Ramping
 
Fastest - Easiest - Proven

Evo Cut ialah evolusi body fat cutting dari Evo Nutrion dan ia merupakan satu pemakanan kesihatan yang diformulakan menggunakan bahan-bahan  yang popular,premium dan terkini dikhususkan untuk mencairkan lemak.











Fungsi Evo Cut
  • Membakar dan membuang lemak
  • Menghalang serapan lemak
  • Menghalang nafsu makan
  • Turunkan berat badan
  • Mencantikkan badan
  • Membuang toksik bahaya
  • Menambah tenaga
  • Memberi mood positif

 

Kenapa Ramai Yang Bertukar Kepada Evocut?
  • Dalam bentuk tablet kunyah
  • Tidak perlu dibancuh.
  • Tidak memerlukan air.
  • Mudah dimakan.
  • Mudah dibawa ke mana saja
  • Sangat senang untuk makan dengan konsisten.
  • Perisa mangga yang sedap.
  • Tidak menyebabkan cirit birit.
  • Menghilangkan rasa lapar.
  • Memberi tenaga.
  • Menaikkan mood keceriaan.
  • Extract African Mango Seed evolusi terkini turunkan berat badan.

Bahan-bahan yang menjadikan Evo Cut satu produk yang hebat...

 

Evo Cut sungguh mudah untuk diambil

Evo Cut datang dalam bentuk tablet. Anda hanya perlu:
  • Makan sebijik setiap sehari
  • Banyakkan minum air kosong



Evo Cut dihasilkan bukan untuk para wanita malah para lelaki juga mendapat manfaat darinya.

Jika anda merupakan wanita mahupun lelaki yang ada...
  • Masalah berat badan
  • Berat badan cepat naik
  • Toksik berlebihan dalam badan
...maka anda memang patut mengambil Evo Cut setiap hari kerana dalam masa yang singkat anda bakal lihat perubahannya





Testimoni EvoCut





































Evo CuT FAQ
 
1) 1 botol boleh tahan berapa lama?
Sebotol mengandungi 30 tablet untuk 30 hari di kunyah sekali sehari tapi jika nak boost boleh ambil 2 biji, sebiji waktu pagi sebelum sarapan pagi dan sebiji waktu malam sebelum makan malam.

2) Cara makan EvoCut?
Kunyah sebiji sekali sebelum sarapan. Kalau x sempat @ terlupa, boleh amik bila2 masa saja yang teringat.

3) Apa rasa EvoCut?
Perisa mango (mangga) yg sangat sedap. Silap gaya habis 1 botol. Opps!.. ikut aturan makan ye..

4) Ada side effect tak?
InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

5) Kalau stop makan Evocut berat badan akan naik tak?
Nope. Boleh stop kalau dah dapat berat badan yang ideal.

6) Kalau dah dapat berat badan ideal perlu teruskan ke?
Dah boleh stop. Nak continue pon ok. Takde masalah.

7) Kalau tak turun berat macam mana?
Ingredient EvoCut semuanya fokus pada pembakaran lemak dan untuk menguruskan badan. Kami juga sediakan group wasap COACH KURUS EVOCUT untuk bantu dan guide anda. Kalau tak jadi, jangan risau kami ada Money back Guarantee.

8) Ada pantang larang? Coffee?
Tiada pantang larang sebab Evocut adalah sejenis produk berasaskan herba iaitu makanan kesihatan dan BUKAN ubat. Cuma disarankan minum air putih dengan cukup & kurangkan minuman manis. Coffee boleh minum takde masalah.

9) Perlu bersenam tak? Diet?
Tidak perlu bersenam kerana Evocut dapat membakar dan mencairkan lemak secara efektif kerana EvoCut diformulasikan dengan 4 ejen pembakar lemak utama yg POPULAR dan TERKINI. EvoCut adalah TOTAL FAT BURNER tapi jika anda bersenam akan mempercepatkan lagi proses.
Juga tidak perlu untuk diet kerana ianya mengenyangkan malah melawaskan pembuangan tanpa menyebabkan cirit-birit. Cuma dengan jaga pemakanan anda akan mempercepatkan proses.

10) Boleh ke campur Evocut dengan supplement lain?
Yes boleh tapi pastikan jarak masa sekurang-kurangnya 2 jam.

11) Pregnant boleh amik tak?
Ibu mengandung dilarang mengambil sebarang produk kurus sama ada EvoCut atau apa2 produk kurus yang lain.

12) Ibu menyusu boleh amik tak?
Ibu menyusu boleh amik EvoCut bila baby berumur 3 bulan kerana sebelum umur 3 bulan baby lebih sensitif dengan pemakanan yang di ambil oleh ibu.

13) Pesakit darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, kolestrol, kenser boleh amik? Fibroid or cyst?
Boleh. InsyaAllah xde masalah. Bagi pesakit kencing manis jangan risau kerana Evocut tiada gula.
Bagi pesakit jantung juga, insyaAllah Evocut dapat bantu mengatasinya dan dapat menurunkan kadar kolestrol dalam badan.

14) Seawal umur berapa boleh ambil?
Seawal umur 15 - 60 tahun.

15) Cust yang ada tekanan darah rendah boleh consume?
Sebenarnya tidak ada masalah tapi kalau ada simpton2 seperti jantung berdegup laju or simptom2 lain perlu stop segera ye.

16) Gastrik boleh amik tak?
Yes boleh. Tapi pastikan makan sebelum atau selepas amik Evocut, perlu makan. Jangan biar perut kosong ok.

17) Period boleh amik ke?
Boleh amik. Tapi bagi yang ada masalah bila time period (tak teratur) baik stop. Sebab kadang2 bukan sebab supplement yang kita amik, even makanan yang sejuk pun tak sesuai amik time period kalau ada sensitif. So... kalau takde masalah tu, ok je amik.

18) Ingredient?
4 bahan utama dan terkini *African Mango Seed, Hydroxycitric - (Garcinia Cambogia), Green Coffee Bean dan L-Carnitine . Ini boleh membantu badan bakar lemak dan turun sekurang-kurangnya 2-3kg dalam masa seminggu je.

19) Promosi ni sampai bila?
Bergantung pada HQ. Promosi ini terhad da bila2 masa saja HQ boleh STOP. Jadi jangan lepaskan peluang.

20) Lulus KKM? Halal?
Yes. EvoCut dikelaskan oleh KKM di bawah kategori makanan kesihatan dan BUKAN farmasi. Jadi tidak memerlukan no NOT atau MAL.
 
 
Fastest - Easiest - Proven


Maklumat Harga

Kuantiti Diskaun Harga Remark
1 botol RM 0.00 RM 150.00 + FREE 1 botol for 1 botol

RM 150.00/botol

  



1 botol = RM 150.00


  



1 botol = RM 150.00

MyMurah.com

Copyright ©2013 MyMurah.com orologi replica