MyMurah.com
MyMurah.com

PRODUCTS

  AiNS

  Ainun Therapy

  Arjuna

  Delay Spray

  Dhab Sinai

  DoxteJoint

  Energy Men

  GLAZ

  Habbatus Sauda

  Herba Tok Aki

  Himax5

  Honey Glow

  i-Drop

  Jus SP3M

  Kenko

  Listra

  Lucky Hair

  M. Alloy Paint

  M. Dhab Arab

  M. Lintah TokWan

  M.Lintah Belacak

  Madu 7

  Magic Diy Kit

  Master Chrome

  Minyak Dr Skinz

  MLTGA Oil

  Nabawi Syifa

  Oil of Sanda

  Oral Care

  PELO

  Polish Master

  ProBee

  Progance S.Care

  Pure Dhab

  Sen-D Xpert

  Sinus X

  Sleepy Gummies

  Teh Zuriat

  Teratak Jamu

  WAK KILAT

  WaterMark Rmvr

  Wildan


WHATSAPP US



+6013-951 2445
+6019-555 7050
+6010-300 1060


FB MyMurah.com



Visitors MyMurOh.com


 

 

Dherkays Watermark Remover  

Dherkays    Dherkays Watermark Remover

    RM 35.00/botol             

1 botol = RM 35.00
2 botol = RM 69.00


ADA MASALAH WATERMARKS DI KERETA ?
DAH BASUH KERETA TOMPOK-TOMPOK AIR TETAP ADA TAK HILANG HILANG..!

ADA MASALAH CHROME BERKERAK, BERKULAT & BERKARAT ?





Cermin dah putih pelangi melepakk melekat bertahun pun boleh hilang dengan sekali sapuan jeer inikan tompok2 air biasa yang korang sental tak hilang2..!!


Masalah cermin kereta dah bertahun putih pelangi..dah guna mcm2 produk tetap sama tak hilang hilang..pemanduan jangan cakap mmg tak nampak tambah lagi time malam dan hujan lagi terus tak boleh bawak bah..guna je dherkays watermarks remover ni setel masalah bertahun..cermin jadi baru lagi..!


Selain itu pemilik kereta ade masalah seperti berikut :

  • Ada masalah chrome bekerak bekulat ?
  • Ada masalah chrome berkarat ?
  • Ada tompok-tompok air di cermin kereta ?
  • Cermin dah biru pelangi ?
  • Ada tompok-tompok air di bhgian getah kereta ?
  • Sunroof  tompok-tompok ?
  • Body kereta ada tompok-tompok air ?
  • Dah cuci dah polish tetap tak hilang ?


Dherkays Watermark Remover



Sebotol ada 130 ml cukup untuk 1 kereta dan lepas guna ade lebihan boleh simpan bergantung watermarks yg ade
Ketahanan lebih setahun ke atas bergantung penjagaan kereta


Yang lama bekurun zaman purba boleh jadi baru zaman moden,huhu...

Bawah 5 minit setel masalah watermarks @ tompok2 air lekat @ kotoran degil @ bekas karat !!

Tak perlu tonyoh tonyoh,,gosok biasa sahaja




Tak cayer jom tengok video di bawah smpai habis..















Cara guna Dherkays Watermark Remover

  1. Sila guna sarung tangan untuk keselesaan.
  2. Pastikan permukaan cermin bersih dan kering
  3. Titiskan liquid watermarks remover ke kain kasar (permukaan kain kasar)
  4. Sapu dan gosok sehingga watermarks hilang 100%
  5. Setelah selesai, bersihkan cermin dengan air@sabun untuk memastikan chemical di bersihkan dari cermin kereta

  • Kain main peranan (towel permukaan kasar @ microfiber)
  • Surat kabar untuk kilatkan lagi cermin
  • Kebiasaan customer guna bahagian cermin belakang @ cermin sisi 4 @ cermin bahagian depan yang tak kene wiper (sisi sisi yg tak kene viper kebanyakan ade watermarks )
  • Tak boleh guna untuk cermin depan (bahagian kene wiper) bahagian ni tiada watermarks kebiasaan..
  • Kenape tak boleh cermin depan ? Sebab malam akan jadi silau apabila kena cahaya
  • Side mirror ikutkan tak boleh guna tapi ada teknik yg boleh..ni kes terpencil kalau ade watermarks
  • Khas untuk watermarks yg nampak time kering sahaja !




Customer ni mula-mula tak percaya betol ke cermin dah bekulat bekusam boleh jadi baru balik ?

Customer ni
mula-mula tak percaya betol ke bekesan produk ni ?

Sekali dah guna Dherkays watermarks remover terkejot cermin berkilat nampak baru, dah tak perlu nak tukar baru, nak kuar modal beratus bagai..!

Nak bg baru punya pasal kene berani trylah baru tau.
Cermin dah teruk pun dah colour pelangi biru kilat pun boleh repair jadi baru bekilat..!


Customer dah guna puas hati bro...!






























































Maklumat Harga

Kuantiti Diskaun Harga Remark
1 botol RM 0.00 RM 35.00 + free Kain Lap for 1 botol
2 botol RM 1.00 RM 69.00 + free Kain Lap for 2 botol





1 botol = RM 35.00


2 botol = RM 69.00


• Price include postage by POSLAJU in MALAYSIA ONLY
• Postage on Sunday, Tuesday & Thursday at 12.00 pm every week.
• The information of the item is CONFIDENTIAL and INVISIBLE
• After payment, whatsApp detail to +6013-9512445 or +6019-5557050

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp DKY ke +6013-951 2445

MyMurah.com

Copyright ©2020 MyMurOh.com