MyMurah.com
MyMurah.com

PRODUCTS

  AiNS

  Ainun Therapy

  AMX Herba 44

  B-JAGA

  BidaCare

  Delay Spray

  Dhab Sinai

  Eskayvie

  Garci Pro Gel

  GLAZ Eyedrops

  H.S Elaaj Asy-syifa'

  H.S Minas Syifa

  Habbat 88

  Himax5

  Honey Glow

  i-Drop

  Ikhtiar Syifa

  Kenko

  Listra

  LongRun

  Lucky Hair

  M. Alloy Paint

  M. Dhab Arab

  M. Lintah TokWan

  M. Rihul Ahmar

  M.Lintah Belacak

  MAGiC BLUE

  Magic Diy Kit

  Minyak Dr Skinz

  Nabawi Syifa

  Oil of Sanda

  ProBee

  Pure Dhab

  Sacha Inchi HNR

  Sinus X

  Sleepy Gummies

  Teh Zuriat

  WaterMark Rmvr


WHATSAPP US



+6013-951 2445
+6019-555 7050
+6010-300 1060


FB MyMurah.com



Visitors MyMurOh.com


 

 

Susu Kopi Arab Hamzah (Kotak)  

Teratak Jamu    Susu Kopi Arab Hamzah (Kotak)

    RM 129.00/kotak                 



Anda Mempunyai Masalah ?


Dah berikhtiar dengan SUSU KOPI ARAB HAMZAH ?

Bagi pasangan yg ber'TTC' mesti dah biasa dengarkan petua dan tips utk mudah hamil dgn mengamalkan susu kambing, buah zuriat, madu, kurma dan macam-macam lagi. kan?



Alhamdulillah ramai yg dgn izin Allah berjaya hamil dgn mengamalkan petua-petua dan tips di atas dengan konsisten. Sebab bahan2 tersebut mmg terbukti bagus dan ada khasiat yg tinggi utk meningkatkan kesuburan suami isteri. Tapi haruslah diimani bahawa itu hanyalah asbab dan yg mengurniakan rezeki itu adalah hanya Allah swt. Kita hanya berikhtiar.

Cuma nak dapatkan dan nak menyediakan bahan-bahan ni agak susah, bagi yg dah mencuba tu mesti setujukan? Susah nak cari susu kambing segar di pasaran sekarang, kalau ade pun tak boleh beli banyak2 dan simpan sebab mudah rosak. Itu belum citer bau hamis die yg ramai tak tahan nak minum. Minum rebusan buah zuriat. Nampak mudah jer kan? Tapi sape yg dah try mesti setuju yg nak mendapatkan buah zuriat dah la susah, nak mengopeknya pun sgt-sgt mencabar dan kena rebus pulak sampai keluar warna mcm air teh.



Kami menghasilkan Susu Buah Zuriat KHAWLAH utk memudahkan anda mengamalkan dan mendapat khasiat dari bahan-bahan tersebut iaitu Susu Kambing, Buah Zuriat, Kurma dan Madu. Untuk menghilangkan bau hamis susu kambing, kami menambahkan perisa Vanilla yg sedap dan lazat. Dan serbuk buah zuriat yg kami gunakan adalah 100% dari buah zuriat asli yg diproses sendiri, tiada sebarang campuran atau sintetik. Susu ni boleh diamalkan sekali suami dan isteri.


Sebenarnya Susu Buah Zuriat Khawlah & Susu Kopi Hamzah sama khasiat cuma untuk Susu Kopi Hamzah ada tambahan arabica coffee & habatussauda untuk gandakan lagi kesuburan suami & rasa kafein.
Sebab kebanyakkan suami lebih sukakan rasa kopi. Sebab tue sekarang ni, kami keluarkan Susu Kopi Hamzah untuk para suami.







Cara nak amalkan pun senang sangat..
Hanya bancuh 1 sachet dengan 150ml air suam dan kacau atau shake. Minum ketika perut kosong samaada pagi sebelum sarapan atau malam sebelum tidur. Jangan gunakan air yg terlalu panas utk mengelakkan dari khasiatnya hilang. Susu Kopi Arab HAMZAH ni boleh diminum utk suami dan isteri. Lagi bagus diminum ketika masih suam.


1 kotak mengandungi 30 sachet untuk kegunaan 30 hari




 

Sudahkah anda berikhtiar dengan petua moden ni?

?? ?Tiada bau hamis.
?? Senang sgt nak amal, koyak sachet dan bancuh dengan air suam.
?? Suami isteri boleh minum setiap pagi.






 


Maklumat Harga

Kuantiti Diskaun Harga Remark
1 kotak RM 0.00 RM 129.00 + Free Gift Sold Out
2 kotak RM 69.00 RM 189.00 + Free Gift Sold Out



Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp HMZH ke +6013-951 2445



 

Other Products 



Teh Uncang Buah Zuriat

Susu Kopi Arab Hamzah (botol)

Susu Buah Zuriat Khawlah perisa Strawberi (Kotak)

Susu Buah Zuriat Khawlah perisa Strawberi (botol)

Susu Buah Zuriat Khawlah perisa Coklat (botol)

Set Combo Susu Kopi Arab Hamzah & Susu Buah Zuriat Khawlah berperisa Strawberi (Kotak)

Set Combo Susu Kopi Arab Hamzah & Susu Buah Zuriat Khawlah berperisa Strawberi (botol)

Set Combo Susu Kopi Arab Hamzah & Susu Buah Zuriat Khawlah berperisa Coklat (botol)

Set Combo Susu Buah Zuriat Khawlah berperisa Strawberi & Coklat (botol)

BUKU RAHSIA MUDAH HAMIL - PEJUANG 2 GARIS BIRU + Free Gift



 

Similiar Products 



Minyak Lintah Gunung Belacak (MLGB) - 90% pati asli & Lulus KKM

Kapsul Zuriat Yusof & Zulaikha - Ini Ikhtiarku

Minyak Lintah Gunung Asli Oil Plus MLTGA

Minyak Dhab Arab + Tongkat Ali

Minyak Dhab Sinai

Kapsul Dhab Sinai

Gel/Gambir Ayah Ali Performance Gel

Minyak Dhab Asli Al-Ghaniyy

Bee Coffee (Habbatussauda + Bee Pollen + Collagen)

Susu Kopi Arab Hamzah (botol)

Set Combo Susu Kopi Arab Hamzah & Susu Buah Zuriat Khawlah berperisa Strawberi (botol)

Energy Men Power of Dream Gel

Arjuna Lady Booster

Teh Uncang Buah Zuriat

B-JAGA BJAGA - Kempiskan Perut Buncit & Tingkatkan Tenaga Batin Lelaki

Minyak Lintah Warisan Tok Wan 60ml + Free Gift

Makjun Dhab Sinai

Coffee Dhab Sinai

PURE DHAB : HUGE - LENGTH - LONGLASTING

Oil of Sanda Original - Minyak Dhab Asli Dari Tanah Arab

Delay Spray for Men Buatan Australia + Free Gift

Manjakani Dhab Sinai

Teh Uncang Buah Zuriat ( IKHTIAR HAMIL ) + FREE GIFT

AMX Herba 44 untuk KELAKIAN , KESIHATAN & KECERGASAN MAKSIMA

MyMurah.com

Copyright ©2020 MyMurOh.com