MyMurah.com
  Username :   Password :     
                                                    Register   /   Forgot  Username?  Password?
 
MyMurah.com

PRODUCTS

  Advan Crazy Pro

  AuraDara

  Babaka

  Baby Carrier

  Breast Pump

  BugsLock

  Catuaba

  Charcoal Deluxe

  Dherkays

  Double Coconut

  EyeCare Candy

  FlatFix

  Free Knight

  Gambir Emas

  Habbatus Sauda

  Himax5

  i-Drop

  Jamu Zuriat

  Lucky Hair

  M. Alloy Paint

  M. Dhab Arab

  M. Kelapa Dara

  M.Lintah Belacak

  Magic Diy Kit

  Master Chrome

  Mensive

  Milk Nutrix

  MLTGA Oil Plus

  Moeder

  myVCO

  Nasal Aspirator

  ObeWrap

  OneXOX

  Pakaian Bayi

  Polish Master

  Rambut Gugur

  RLE Dark Kit

  Sinus Care

  Susu Zuriat

  Thermos Bottle

  Trigoal EyeCare

  UbiJaga

  VCO Tropika

  WAK KILAT

  WaterWax Spray

  Zerobodys


WHATSAPP US



+6013-951 2445
+6019-555 7050


FB MyMurah.com

 

Susu Kopi Arab Hamzah  

Susu Zuriat    Susu Kopi Arab Hamzah
    RM 75.00/botol                


Anda Mempunyai Masalah ?


Dah berikhtiar dengan SUSU KOPI ARAB HAMZAH ?

Bagi pasangan yg ber'TTC' mesti dah biasa dengarkan petua dan tips utk mudah hamil dgn mengamalkan susu kambing, buah zuriat, madu, kurma dan macam-macam lagi. kan?



Alhamdulillah ramai yg dgn izin Allah berjaya hamil dgn mengamalkan petua-petua dan tips di atas dengan konsisten. Sebab bahan2 tersebut mmg terbukti bagus dan ada khasiat yg tinggi utk meningkatkan kesuburan suami isteri. Tapi haruslah diimani bahawa itu hanyalah asbab dan yg mengurniakan rezeki itu adalah hanya Allah swt. Kita hanya berikhtiar.

Cuma nak dapatkan dan nak menyediakan bahan-bahan ni agak susah, bagi yg dah mencuba tu mesti setujukan? Susah nak cari susu kambing segar di pasaran sekarang, kalau ade pun tak boleh beli banyak2 dan simpan sebab mudah rosak. Itu belum citer bau hamis die yg ramai tak tahan nak minum. Minum rebusan buah zuriat. Nampak mudah jer kan? Tapi sape yg dah try mesti setuju yg nak mendapatkan buah zuriat dah la susah, nak mengopeknya pun sgt-sgt mencabar dan kena rebus pulak sampai keluar warna mcm air teh.



Kami menghasilkan Susu Buah Zuriat KHAWLAH utk memudahkan anda mengamalkan dan mendapat khasiat dari bahan-bahan tersebut iaitu Susu Kambing, Buah Zuriat, Kurma dan Madu. Untuk menghilangkan bau hamis susu kambing, kami menambahkan perisa Vanilla yg sedap dan lazat. Dan serbuk buah zuriat yg kami gunakan adalah 100% dari buah zuriat asli yg diproses sendiri, tiada sebarang campuran atau sintetik. Susu ni boleh diamalkan sekali suami dan isteri.


Sebenarnya Susu Buah Zuriat Khawlah & Susu Kopi Hamzah sama khasiat cuma untuk Susu Kopi Hamzah ada tambahan arabica coffee & habatussauda untuk gandakan lagi kesuburan suami & rasa kafein.
Sebab kebanyakkan suami lebih sukakan rasa kopi. Sebab tue sekarang ni, kami keluarkan Susu Kopi Hamzah untuk para suami.







Cara nak amalkan pun senang sangat..
Hanya bancuh 1 sachet dengan 150ml air suam dan kacau atau shake. Minum ketika perut kosong samaada pagi sebelum sarapan atau malam sebelum tidur. Jangan gunakan air yg terlalu panas utk mengelakkan dari khasiatnya hilang. Susu Kopi Arab HAMZAH ni boleh diminum utk suami dan isteri. Lagi bagus diminum ketika masih suam.


1 botol mengandungi 20 sachet untuk kegunaan 20 hari




 

Sudahkah anda berikhtiar dengan petua moden ni?

❤️ ️Tiada bau hamis.
❤️ Senang sgt nak amal, koyak sachet dan bancuh dengan air suam.
❤️ Suami isteri boleh minum setiap pagi.






 

Maklumat Harga

Kuantiti Diskaun Harga Remark
1 botol RM 0.00 RM 75.00 + FREE Pregnancy Test for 1 botol
2 botol RM 20.00 RM 130.00 + FREE Pregnancy Test for 2 botol
3 botol RM 65.00 RM 160.00 + FREE Pregnancy Test for 3 botol

RM 75.00/botol

  



1 botol = RM 75.00


2 botol = RM 130.00


3 botol = RM 160.00

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp HMZH ke +6013-951 2445


  



1 botol = RM 75.00


2 botol = RM 130.00


3 botol = RM 160.00

Info detail & Order via whatsApp
  sms/whatsApp HMZH ke +6013-951 2445



 

Other Products 



Susu Buah Zuriat Khawlah

Set Combo Susu Kopi Arab Hamzah & Susu Buah Zuriat Khawlah

MyMurah.com

Copyright ©2013 MyMurah.com